ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ποκετίνο θέλει reunion με Κέιν στην… Γιουνάιτεντ!

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει ήδη έτοιμο τον πρώτο στόχο του αν αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Χάρι Κέιν.

Ο Ποκετίνο θέλει reunion με Κέιν στην… Γιουνάιτεντ!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο είχε βρεθεί μια «ανάσα» εκτός Παρί Σεν Ζερμέν. Κι αυτό γιατί ο ίδιος φημολογούταν να έχει τραγικές σχέσεις με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Λεονάρντο. Ωστόσο, παρά τα τότε δημοσιεύματα, ο Αργεντινός τεχνικός παρέμεινε κανονικά στους Παριζιάνους. Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας φρόντισε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ήδη δυνατό ρόστερ που είχε στα χέρια του. Μέσι, Ντοναρούμα, Ράμος, Βαϊνάλντουμ και Χακίμι έγιναν παίκτες του γαλλικού συλλόγου, δίνοντας στον 49χρονο προπονητή την ευκαιρία να διαχειριστεί μια… Dream Team.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο στη σεζόν. Παρότι η Παρί αναμένεται να κάνει… περίπατο στη Ligue 1, έχει ήδη χάσει το Κύπελλο Γαλλίας, αλλά και το Σούπερ Καπ, ενώ συνολικά οι εμφανίσεις της δεν πείθουν. Κάτι που έχει φέρει τεράστια πίεση προς τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Μάλιστα, ήδη ο Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται να καραδοκεί για τη θέση του, κάτι για το οποίο ρωτήθηκε κι ο ίδιος ο Αργεντινός. Πάντως, ο 49χρονος τεχνικός εδώ και καιρό αποτελεί τον πρώτο στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν αποχωρήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Athletic», έχει βρει τον πρώτο παίκτη που θέλει μαζί του στους «κόκκινους διαβόλους». Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Χάρι Κέιν.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ποκετίνο

Οι δυσκολίες απόκτησης του Κέιν και ο ρόλος του Ποκετίνο

Ο Ποκετίνο είχε συνεργαστεί με τεράστια επιτυχία με τον Άγγλο φορ στην Τότεναμ. Εξάλλου, αυτός είναι που έφερε τον Κέιν στο προσκήνιο και τον εξέλιξε σ’ έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς της Premier League. Γι’ αυτό και θα κοιτάξει να κινηθεί για την απόκτηση του αν αναλάβει τη Γιουνάιτεντ. Βέβαια, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν προσπαθήσει κατά το παρελθόν να αποκτήσουν τον 28χρονο φορ χωρίς επιτυχία. Ωστόσο, η πιθανή έλευση του Αργεντινού τεχνικού αναμένεται ν’ αλλάξει τα δεδομένα, λόγω της εξαιρετικής του σχέσης με τον παίκτη.

Βέβαια, μια πιθανή μεταγραφή του Κέιν θα είναι από τη μια κοστοβόρα κι από την άλλη θα φέρει… υπερκοσμία στην επίθεση της ομάδας. Ωστόσο, όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να αποχωρήσει το καλοκαίρι, μόλις έναν χρόνο μετά την επιστροφή του. Κι αυτό γιατί όλη η αγωνιστική αστάθεια έχει επηρεάσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, που θεωρεί πως τελικά ίσως και να μην έκανε τη σωστή επιλογή το καλοκαίρι. Μια αποχώρηση του, βέβαια, το καλοκαίρι θα ελευθερώσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στο μισθολόγιο της ομάδας. Χρήματα που μπορούν να δοθούν στον Κέιν. Βέβαια, για να επιτευχθεί μια τέτοια μεταγραφή θα πρέπει να επέλθει συμφωνία με την Τότεναμ. Κάτι ιδιαιτέρως δύσκολο, λόγω της… αδιάλλακτης διαπραγματευτικής στάσης των «spurs» ανά τα χρόνια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ