ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

«Έγραψε» το δικό της έπος η Μπόχουμ με τεσσάρα στην Μπάγερν! (vid)

Η Μπόχουμ έκανε ένα μυθικό πρώτο ημίχρονο κι έριξε στο... καναβάτσο την Μπάγερν Μονάχου (4-2), δίνοντας ξανά ελπίδες στην Ντόρτμουντ για το πρωτάθλημα.

«Έγραψε» το δικό της έπος η Μπόχουμ με τεσσάρα στην Μπάγερν! (vid)

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Μπάγερν Μονάχου είχε διασύρει την Μπόχουμ με 7-0. Κάτι που αρκετοί θα σκέφτηκαν ως… επανάληψη όταν οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ και στο εκτός έδρας ματς. Ωστόσο, λογάριαζαν χωρίς την ομάδα του Τόμας Ρέις. Η Μπόχουμ έκανε ένα… μυθικό πρώτο μέρος, άντεξε την αντεπίθεση της Μπάγερν και την υπέταξε (4-2), δίνοντας ξανά ένα μικρό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Πρώτη νίκη των γηπεδούχων κόντρα στην ομάδα του Μονάχου από το 2004, απελπιστικά μόνος του ο Λεβαντόφσκι. Κράτησαν το +9 στην κορυφή οι Βαυαροί, που έχουν ματς παραπάνω από την Ντόρτμουντ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ένα… τρελό επτάλεπτο έριξε στον καναβάτσο την Μπάγερν

Η Μπάγερν μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε προβάδισμα στο 9′, στην πρώτη της καλή στιγμή. Ο Μίλερ έβγαλε την μπαλιά για τον Κομάν που την γύρισε με κεφαλιά στον Λεβαντόφσκι κι εκείνος από κοντά πλάσαρε σωστά για το 1-0! Ωστόσο, μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν την ισοφάριση. Ο Χόλταμν έφυγε εξαιρετικά στην κόντρα και βρήκε τον Άντου-Αντζέι, που με ωραία κίνηση και τελείωμα έκανε το 1-1!

Το παιχνίδι είχε έναν εξαιρετικό ρυθμό και στο 26′ το πλασέ του Κουμάν πέρασε λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το μακρινό σουτ του Κίμιχ τρία λεπτά αργότερα. Οι Βαυαροί συνέχισαν να πιέζουν κι έφτασαν ακόμα πιο κοντά στο γκολ στο 32′. Ο Γκνάμπρι έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα από τα δεξιά, ο Λεβαντόφσκι έκανε ένα εντυπωσιακό γυριστό, αλλά ο Γκαμπόα έδιωξε την μπάλα σχεδόν πάνω στη γραμμή. Ωστόσο, όσο η Μπάγερν έχανε τις ευκαιρίες, η Μπόχουμ έβρισκε δίχτυα.

Στο 37′ ο Ουπαμεκανό έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δίνει άμεσα το πέναλτι. Ο Λοκάντια ήταν εύστοχος από τα έντεκα μέτρα κάνοντας το 2-1! Ωστόσο, το… μαρτύριο της Μπάγερν δεν είχε τελειώσει. Κι αυτό γιατί τέσσερα λεπτά αργότερα Όστερχαγκε και Γκαμπόα «έκρυψαν» την μπάλα κι ο τελευταίος και με εκπληκτικό σουτ έκανε το 3-1! Μάλιστα στο 44′ το όνειρο για την Μπόχουμ συνεχίστηκε. Ο Χόλτμαν έκανε όμορφη κίνηση από αριστερά και με απίθανο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 4-1, κλείνοντας ένα απίθανο ημίχρονο για τους γηπεδούχους.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπόχουμ

Πάλεψε για το έπος η Μπάγερν, άντεξε η Μπόχουμ

Μάλιστα σχεδόν με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Μπόχουμ έφτασε κοντά και σε πέμπτο γκολ. Στο 47′ Παβάρ έκανε τραγικό γύρισμα προς τα πίσω, με τον Χόλτμαν να κλέβει και να πλασάρει και τον Ούλραϊχ να διώχνει. Έξι λεπτά αργότερα η Μπάγερν έφτασε πολύ κοντά στη μείωση του σκορ. Ο Τολισό βρήκε με υπέροχη κάθετη τον Λεβαντόφσκι, που πέρασε και τον Έσερ, με τον Μπέλα-Κότσαπ να διώχνει το πλασέ του πάνω στη γραμμή. Στο 59′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σανέ έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Έσερ νίκησε τον Λεβαντόφσκι σε τετ-α-τετ. Μάλιστα στο αμέσως επόμενο λεπτό η Μπόχουμ είχε μια ακόμα καλή στιγμή, με το σουτ του Χόλτμαν από μακριά να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 75′, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν. Από κακό διώξιμο της άμυνας των γηπεδούχων ο Λεβαντόφσκι έκανε ωραίο γυριστό και πέτυχε το 4-2!

Η Μπάγερν κυνηγούσε το γκολ με κάθε τρόπο και «άγγιξε» την περαιτέρω μείωση του σκορ στο 85′. Ο Λεβαντόφσκι εκτέλεσε απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά σημάδεψε το δοκάρι του Έσερ. Το 4-2, όμως, δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, με την Μπόχουν να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη κόντρα στην Μπάγερν από το 2004. Έτσι η ομάδα του Τόμας Ρέις έφτασε τους 28 βαθμούς σε 22 αγωνιστικές και φιγουράρει στην 11η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η Μπάγερν ηττήθηκε για τέταρτη φορά στη σεζόν κι έμεινε στους 52 βαθμούς σε 22 ματς, εννιά περισσότερους από την Ντόρτμουντ, που έχει ματς λιγότερο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μπόχουμ (Τόμας Ρέις): Έσερ, Γκαμπόα (72′ Σταφυλίδης), Μπέλα-Κότσαπ, Λάιτς, Σοάρες, Ρεξμπετσάι (90′ Μάσοβιτς), Λοσίγια, Όστερχαγκε, Χόλτμαν (80′ Πάντοβιτς), Άντουι-Αντζέι (80′ Ασάνο), Λοκάντια (80′ Πόλτερ).

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Ούλραϊχ, Παβάρ, Ζίλε, Ουπαμεκανό (46′ Τολίσο), Ερνάντες, Κίμιχ, Γκνάμπρι, Μίλερ (64′ Τσούπο-Μοτίνγκ), Σανέ, Κομάν (75′ Σάμπιτζερ), Λεβαντόφσκι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ