ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Έ«Χ»ασε κι άλλο έδαφος η Ίντερ στη Νάπολη!

Χωρίς νικητή στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα«, Νάπολι και Ίντερ ήρθνα ισόπαλες και επέτρεψαν στη Μίλαν να πλησιάσει ακόμα περισσότερο.

Έ«Χ»ασε κι άλλο έδαφος η Ίντερ στη Νάπολη!

Σπουδαία ευκαιρία χαράμισε η Νάπολι να πάρει από το… πουθενά τα ηνία της Serie A. Κόντρα στην Ίντερ οι Ναπολιτάνοι εμφανίστηκαν ανώτεροι των αντιπάλων τους, όμως δεν το εκμεταλλεύτηκαν. Το τελικό 1-1 αφήνει μια πικρία στους γηπεδούχους που αν και προηγήθηκαν με τον Ινσίνιε (7′), είδαν τη… γκαντεμιά τους να γίνεται γκολ για τον Τζέκο (47′). Γκρίνια και από την πλευρά της Ίντερ, που πιθανότατα θα χάσει έδαφος από τη Μίλαν!

Ημίχρονο-ιδιοκτησία της Νάπολι!

Μετά από ένα πεντάλεπτο δράσης, υπήρξε αμφισβητούμενη φάση για τη Νάπολι. Ο Οσιμέν πατήθηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό της Ίντερ και μετά από έλεγχο στο VAR, καταλογίστηκε παράβαση. Σπεσιαλίστας από την άσπρη βούλα, ο Λορέντζο Ινσίνιε ευστόχησε και έδωσε πολύ νωρίς σημαντικότατο προβάδισμα στους Ναπολιτάνους.

Το πρεσάρισμα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Οι «παρτενοπέι» συνέχισαν να είναι δραστήριοι, και μόλις στο 12′ απείλησαν ξανά τους φιλοξενούμενους. Το όμορφο φαλτσαριστό σουτ του Ζιελίνσκι όμως χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Χαντάνοβιτς και κατέληξε άουτ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, για περίπου ένα δεκάλεπτο η Νάπολι θα «κανονιοβολούσε» την Ίντερ, χωρίς να τελειώνει σωστά τις φάσεις της. Και κάπως έτσι το εύθραυστο 1-0 έμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μισού.

Απέτρεψε το στραπάτσο της Ίντερ ο Τζέκο!

Κάτι που τελικά πλήρωσε μετά από μόλις λίγα δευτερόλεπτα στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Σπαλέτι. Κουλιμπαλί και Ντι Λορέντζο έπαθαν… τρικυμία και ο Εντίν Τζέκο βρισκόταν στην κατάλληλη θέση για να εκτελέσει επιτυχώς τον Οσπίνα. Το δέκατο γκολ του Βόσνιου πολύπειρου επιθετικού, που έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα του.

Πλέον, η Ίντερ εμφανιζόταν ως το μεγάλο φαβορί να «χτυπήσει» το παιχνίδι. Αν και δεν απειλούσε ιδιαίτερα, πλέον η ομάδα του Ιντζάκι είχε τη σχετική υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο. Στο 69′ και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ελμάς χαράμισε μεγάλη ευκαιρία να επαναφέρει το σκορ υπέρ της ομάδας του. Μόνος στην περιοχή και ευνοημένος από τις κόντρες, ο 22χρονος χαφ νικήθηκε από πολύ κοντά από τον Χαντάνοβιτς.

Αυτή ήταν και η τελευταία ουσιαστική ευκαιρία στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», με τις δύο ομάδες να πυροβολούν με… άσφαιρα πυρά. Μια ισοπαλία που δεν βολεύει καμία από τις δύο πλευρές, καθώς οι «παρτενοπέι» θα μπορούσαν να περάσουν στην κορυφή. Από την άλλη, η Ίντερ πλέον περιμένει τη Μίλαν, η οποία αν νικήσει τη Σαμπντόρια πλησιάζει στο -1.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ