ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Νέο… αινιγματικό μήνυμα από τον Λουκάκου! (pic)

Ο Ρομέλου Λουκάκου προκάλεσε αρκετές απορίες με νέο του μήνυμα στα social media, λίγο καιρό μετά το... σούσουρο που είχε ξεσπάσει όσον αφορά το μέλλον του.

Νέο… αινιγματικό μήνυμα από τον Λουκάκου! (pic)

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο Ρομέλου Λουκάκου πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Τσέλσι. Κάτι, βέβαια, που έγινε με το… αζημίωτο αφού οι «μπλε» δαπάνησαν περίσσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του από την Ίντερ. Κάτι εν μέρει λογικό, αφού ο Βέλγος φορ προερχόταν από μια εκπληκτική διετία με τους «νερατζούρι». Αποκορύφωμα όλων η περσινή σεζόν, όπου με 30 γκολ και 10 ασίστ σε 44 ματς οδήγησε την ομάδα του στο Scudetto. Έπειτα από αυτό ο ίδιος επέστρεψε στην ομάδα του Λονδίνου, κάνοντας μάλιστα ένα ονειρικό ξεκίνημα. Κι αυτό γιατί πέτυχε τέσσερα γκολ στα ισάριθμα πρώτα του ματς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, από εκείνο το σημείο κι έπειτα η απόδοση του Λουκάκου έπεσε αρκετά. Φυσικά, ο Βέλγος φορ αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών στο επόμενο διάστημα, που ενδεχομένως έπαιξαν το ρόλο τους. Πάντως, ο ίδιος στις αρχές Ιανουαρίου δημιούργησε μεγάλο θέμα στους «μπλε». Κι αυτό γιατί με δηλώσεις του είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του στην Τσέλσι για τον τρόπο χρησιμοποιήσεις του από τον Τόμας Τούχελ. Βέβαια, το θέμα φάνηκε να λύνεται μέσα σε λίγες μέρες ή μήπως τελικά δε συνέβη; Βλέπετε, ο 28χρονος φορ έγραψε ένα… αινιγματικό μήνυμα στα social media το Σάββατο (12/2), προκαλώντας έκπληξη.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λουκάκου

Το μήνυμα του Λουκάκου και τα όσα συνέβησαν τον περασμένο μήνα

«Αν πρέπει να το πιέσεις για να γίνει, τότε ίσως δεν ταιριάζει εκεί», έγραψε στο μήνυμα του ο Λουκάκου. Κάτι που αν μη τι άλλο προκάλεσε απορίες, αφού η Τσέλσι κι ο παίκτης φαίνεται πως τα είχαν βρει μετά από όσα συνέβησαν πριν από ένα μήνα. Φυσικά, δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο ο Βέλγος φορ να έκανε το συγκεκριμένο post για κάποιον άλλο λόγο. Παρόλα αυτά από το σημείο αυτό ο ίδιος ναι μεν χρησιμοποιείται, αλλά οι εμφανίσεις του δεν είναι οι καλύτερες δυνατές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λουκάκου έχει παίξει σε επτά παιχνίδια έκτοτε, έχοντας βρει δίχτυα μόλις μια φορά. Κι αυτό κόντρα αδύναμη Τσέστερφιλντ στο Κύπελλο Αγγλίας. Γι’ αυτό και δημιουργήθηκαν περισσότερες απορίες για το post του. Εξάλλου, ο τρόπος χρήσης του από τον Τόμας Τούχελ δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Μένει να φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα αν τελικά το μήνυμα του Βέλγου ήταν… μπηχτή για τον προπονητή του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ