ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Παράπονα από τον Ινσίνιε για τη Νάπολι: «Δεν με κατανόησαν…»

Δεν έκρυψε ορισμένα παράπονα που έχει από τη Νάπολι ο Λορέντζο Ινσίνιε λίγους μήνες πριν την αποχώρησή του από την Ιταλία.

Παράπονα από τον Ινσίνιε για τη Νάπολι: «Δεν με κατανόησαν…»

Τους τελευταίους του μήνες στη Νάπολι μετρά ο Λορέντζο Ινσίνιε. Ο Ιταλός διεθνής επιθετικός θυμήθηκε τις αποτυχημένες προσπάθειές του με την Τορίνο και την Ίντερ. Και ζήτησε συγγνώμη για τις προηγούμενες διαφωνίες του με τους οπαδούς της Νάπολι.

Ο 30χρονος εξτρέμ πρόκειται να φύγει από τους Παρτενοπέι στο τέλος της φετινής σεζόν. Ττερματίζοντας μια καριέρα με τον σύλλογο, προκειμένου να ενταχθεί στην Τορόντο του MLS με ελεύθερη μεταγραφή. Έχει κάνει πάνω από 400 εμφανίσεις με τη Νάπολι σε όλη την καριέρα του, σκοράροντας 115 γκολ και 91 ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Μιλώντας σε συνέντευξή του στο RivistaUndici, ο Ινσίνιε συζήτησε αρχικά την έναρξη της σχέσης του με το ποδόσφαιρο. «Η πρώτη μου μπάλα ήταν Super Santos, πορτοκαλί, ελαφρύ, όχι τόσο ελαφρύ όσο το Super Tele που ήταν αδύνατο να ελέγξω, ακολουθούσε τον άνεμο. Έπαιζα στο δρόμο, βάζαμε τούβλα ως στόχους, ήξερες πότε ξεκίνησες και δεν ήξερες πότε τελείωσες. Υπήρχε ένα είδος γηπέδου όπου μπορούσες να παίξεις δύο εναντίον δύο, τρεις εναντίον τριών, ένα κλουβί, παλιά διασκέδαζα έτσι».

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Ινσίνιε

Το παράπονο του Ινσίνιε

Η σχολή ποδοσφαίρου μου ήταν συνδεδεμένη με το Τορίνο. Με έβαλαν να υπογράψω κάτι που έλεγε ότι όταν ήμουν 14-15 ετών θα πήγαινα σε αυτούς για δοκιμή. Πήγα, έκανα δύο-τρεις προπονήσεις, έπαιξα ένα παιχνίδι και μου είπαν, ναι, καλό, αλλά ειλικρινά περιμέναμε να μεγαλώσεις.

Με έστειλαν σπίτι και το ίδιο συνέβη στην Ίντερ. Ο μόνος που πίστεψε σε μένα ήταν ο Πέπε Σαντόρο, στους νέους στη Νάπολι».

Ο Ινσίνιε συζήτησε τη σχέση του με τους οπαδούς της Νάπολι και ζήτησε συγγνώμη για προηγούμενες διαφωνίες: «Ο κόσμος πάντα περίμενε πολλά από μένα. Προσπάθησα να ανταποδώσω. Είχα κάποιες διαφωνίες με τους οπαδούς και λυπάμαι. Ο αρχηγός είναι εγγυητής για τους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Νομίζω ότι πάντα εξασφάλιζα ότι η Νάπολι δεν θα αποτύχει στη δέσμευσή της στον αγωνιστικό χώρο.

Όμως η Νάπολι δεν κατανόησε κάτι σε εμένα. Έχω έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Μπορώ να αστειεύομαι με όλους, αλλά στην αρχή κρατάω αποστάσεις. Για μερικούς είναι αλαζονεία, φαίνεται ότι θέλω να τους βάλω ένα πάνω. Είναι απλώς μια αμυντική στάση. Κάποιοι δεν με κατάλαβαν ποτέ στο 100%. Όσοι με ξέρουν πραγματικά ξέρουν πώς είμαι».

Τέλος, ο Ινσίνιε συζήτησε πότε θα αποσυρθεί στο μέλλον: «Δεν σκέφτομαι την ηλικία. Όταν καταλάβω ότι δεν είμαι καλά σωματικά, θα σταματήσω. Το να βλέπεις τον Ζλάταν στα 40 του σε κάνει να το θέλεις. Έκλαψα όταν ο Τότι αποσύρθηκε. Ξέρω ότι όταν έρθει η σειρά μου, θα νιώσω άσχημα. Δεν θέλω να το σκέφτομαι, με πιάνει άγχος. Η γυναίκα μου αγχώνεται επίσης όταν σκέφτεται να με έχει στο σπίτι κάθε μέρα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ