ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Το πλάνο του Τσάβι έχει… επιστροφή Ντεμπελέ!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Εσπανιόλ (13/2), με τον Τσάβι να θέλει σιγά σιγά να τον επαναφέρει στην ομάδα.

Το πλάνο του Τσάβι έχει… επιστροφή Ντεμπελέ!

Η καριέρα του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα έχει περάσει απ’ όλα τα… στάδια. Το καλοκαίρι του 2017 οι Καταλανοί δαπάνησαν περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Τότε έβλεπαν στο πρόσωπο του τον παίκτη που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Νεϊμάρ, που είχε μόλις αποχωρήσει. Ο Γάλλος εξτρέμ, όμως, δεν δικαίωσε καμία προσδοκία από όσες είχαν δημιουργηθεί προς το πρόσωπο του. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η περσινή σεζόν, που ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ έδειξε λίγο από το ταλέντο του. Ωστόσο, τα προηγούμενα χρόνια ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του και οι συχνοί τραυματισμοί τον είχαν αφήσει πίσω.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Κάτι που έχει λάβει συνέχεια και στη φετινή σεζόν για τον Ντεμπελέ. Ο Γάλλος επέστρεψε τον Ιανουάριο στην αγωνιστική δράση, αλλά δεν έχει αγωνιστεί έκτοτε λόγω του «σίριαλ» της ανανέωσης του. Βλέπετε, το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι κι ο ίδιος δεν το έχει ανανεώσει, επιλέγοντας να αποχωρήσει τότε. Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα είχε επιλέξει αρχικά να τον τοποθετήσει στον «πάγο». Ωστόσο, η πίεση του προπονητή του, Τσάβι, έφερε ξανά τον 24χρονο άσο στα πλάνα του. Και μπορεί στο «Καμπ Νου» κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης να δέχτηκε γιούχα και να μην αγωνίστηκε, αλλά στο παιχνίδι κόντρα στην Εσπανιόλ (13/2) ο Ισπανός τεχνικός έχει αποφασίσει να του δώσει σίγουρα χρόνο συμμετοχής, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ντεμπελέ

Ο λόγος που ο Ντεμπελέ δεν έπαιξε με Ατλέτικο και οι περιορισμένες ευκαιρίες

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Τσάβι θέλει να χρησιμοποιήσει τον Ντεμπελέ, βάζοντας τον σιγά σιγά ξανά πίσω στην ομάδα. Κι αυτό γιατί θεωρεί πως ο Γάλλος άσος μπορεί να προσφέρει λύσεις στη συνέχεια της σεζόν. Ωστόσο, δεν ήθελε να τον ρίξει στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο, φοβούμενος τις αποδοκίμασες που θα άκουγε από το «Καμπ Νου». Γι’ αυτό, άλλωστε, μετά την αναμέτρηση κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να στηρίξουν τον 24χρονο άσο ό,τι κι αν συμβεί.

Βέβαια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Ντεμπελέ δεν είναι πλέον από τις προτεραιότητες του Τσάβι. Η έλευση των Τραορέ, Ομπαμεγιάνγκ και Τόρες έχει δώσει αρκετές λύσεις στον Ισπανό τεχνικό, που μάλιστα αναγκάστηκε να μειώσει τον χρόνο συμμετοχής των Τζούτγκλα και Άμπντε, προκειμένου να αγωνιστούν περισσότερο οι καινούργιοι. Κάτι που αναμένεται να έχει αντίκτυπο και για τον Γάλλο. Κι αυτό γιατί αν δεν δείξει ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα, οι ευκαιρίες του αναμένεται να μειωθούν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ