Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φόβοι τραυματισμού για τον «on-fire» Τρίπιερ!
Premier League

Φόβοι τραυματισμού για τον «on-fire» Τρίπιερ!

Ακόμα δεν ξεκίνησε να «παστελώνει» από σχεδόν κάθε φάουλ ο Κίεραν Τρίπιερ στη Νιουκάστλ και οι φόβοι για απουσία λόγω τραυματισμού είναι μεγάλοι!

13.02.2022 | 21:47

Λαγό από καπέλο κατάφερε να βγάλει η Νιουκάστλ τον χειμώνα με την απόκτηση του Κίεραν Τρίπιερ. Μέσα σε λίγες εβδομάδες παραμονής στο Τάινσαϊντ, ο Άγγλος έχει πετύχει ήδη δύο γκολ από ελεύθερα χτυπήματα φάουλ. Όμως πριν καλά καλά χαρούν οι φίλοι της Νιουκάστλ, υπάρχουν φόβοι για απουσία του 31χρονου μπακ.

Ατυχία με Τρίπιερ και φόβοι για εβδομάδες απουσίας!

Αυτό, διότι στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα, η ατυχία χτύπησε την πόρτα του πολύπειρου αμυντικού. Παρότι στο παιχνίδι κατάφερε να πετύχει υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ένα πρόβλημα τραυματισμού τον ανάγκασε να αποχωρήσει στις αρχές του β’ μέρους.

Έχοντας πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού με τον Τζαμέλ Λασέλ να απών, ο Άγγλος δέχθηκε ένα πάτημα στο πόδι του. «Έχουμε κάνει ακτινογραφίες και περιμένουμε καλά αποτελέσματα» ανέφερε ο προπονητής της Νιουκάστλ, Έντι Χάουι. Μια απουσία που αν ανακοινωθεί για τις επόμενες εβδομάδες θα είναι ένα μεγάλο χτύπημα για την ομάδα του.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες, η Νιουκάστλ δείχνει να ανατρέπει την κάκιστη αγωνιστική θέση που είχε βρεθεί. Από εκεί που η νίκη ήταν μια λέξη σχεδόν άγνωστη, στα τελευταία τρία παιχνίδια μετρά τρία συνεχόμενα τρίποντα. Κάτι που οφείλεται και στην άριστη βοήθεια του Tρίπιερ, ο οποίος με δύο υπέροχα φάουλ μέσα σε λίγες μέρες, έδωσε νίκες στην ομάδα του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version