Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η καρδιά του Χερμόσο δίνει ζωή στην πρωταθλήτρια (vid)
Ατλέτικο Μαδρίτης

Η καρδιά του Χερμόσο δίνει ζωή στην πρωταθλήτρια (vid)

Αυτό ήταν μαδριλένικο ντέρμπι. Ο Χερμόσο χάρισε στην Ατλέτικο τεράστιο τρίποντο σκοράροντας στο 89' ολοκληρώνοντας το χορταστικό 4-3 κόντρα στη Χετάφε.

13.02.2022 | 00:03

Σε ένα από τα παιχνίδια της φετινής σεζόν Ατλέτικο Μαδρίτης και Χετάφε προσέφεραν επτά γκολ.  Από δύο γκολ Κορέα και Ουνάλ, από ένα Κούνια και Μαγιοράλ. Νεύρα, κόκκινη κάρτα και έντονες συγκινήσεις από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο φινάλε με τον Χερμόσο να κάνει το Metropolitano να σείεται. Σπουδαία νίκη για τους «Ροχιμπλάνκος».

Το ματς

Το Wanda Metropolitano το βράδυ του Σαββάτου φιλοξένησε ένα παραδοσιακό μαδριλένικο ντέρμπι. Η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε υποδέχθηκε την πάντα επικίνδυνη στα ντέρμπι Χετάφε. Μια συνάντηση που αμφότερες οι ομάδες περίμεναν μέρες. Και οι δύο μονομάχοι ήθελαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για διαφορετικό λόγο. Η Ατλέτικο για πολλούς παραπάνω.

Απίστευτο 25λεπτό για Ατλέτικο και Χετάφε

Το πρώτο 20λεπτο του αγώνα ήταν αρκετά αναγνωριστικό. Με την ολοκλήρωσή του όμως ξεκίνησε μια… καταιγίδα τερμάτων και από τις δύο πλευρές η οποία ολοκληρώθηκε με το μαγικό 3-3 στο φινάλε του πρώτου μέρους. Η αρχή έγινε στο 20′ με τον Άνχελ Κορέα να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Η συνέχεια ήταν εξαιρετική για τους «Ροχιμπλάνκος» καθώς στο 27′ ο Κούνια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας τους.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Από εκεί και πέρα όμως ακολούθησε μια ηρωική αντεπίθεση από πλευράς Χετάφε. Στο 30′ ο Μαγιοράλ πλήγωσε τους γηπεδούχους μειώνοντας σε 2-1. Μετά από εκείνον δράση ανέλαβε ο Ουνάλ. Ο Τούρκος σε διάστημα πέντε λεπτών πέτυχε δύο τέρματων, αμφότερα από την άσπρη βούλα. Το πρώτο στο 37′ και το δεύτερο στο 42′. Και εκεί που άπαντες περίμεναν πως δεν είχαν να δουν κάτι άλλο στο πρώτο μέρος ήρθε ένα δεύτερο «χτύπημα» από τον Κορέα. 3-3 το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο ξέφρενος ρυθμός αποτέλεσε παρελθόν. Και οι δύο ομάδες κοίταξαν περισσότερο τα νώτα τους παρά τη δημιουργία. Στο 58′ τα πράγματα έγιναν δύσκολα για την Ατλέτικο μιας και ο Φελίπε αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Μοιραία αυτή η εξέλιξη έδωσε περισσότερη πίστη στη Χετάφε για θετικό αποτέλεσμα στο ματς, ακόμη και για τη νίκη.

Το πείσμα των παικτών της Ατλέτικο Μαδρίτης όμως ισορρόπησε την κατάσταση. Οι «Ροχιμπλάνκος» αν και βρέθηκαν για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο πίεσαν περισσότερο για το γκολ της νίκης. Τελικά δικαιώθηκαν στο φινάλε πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης. Πρωταγωνιστής ο Χερμόσο, με τον έμπειρο στόπερ με γυριστό σουτ στο 89′ να δίνει μαγικό τρίποντο στην ομάδα του. Εκπληκτικό ματς, 4-3 και ζωή στην πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version