ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σίρερ: «Ο Κριστιάνο έχει κάθε δίκιο με το μέρος του – Δεν ψάχνει δικαιολογίες»

«Ασπίδα» προστασίας προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο ύψωσε ο παλαίμαχος άσος, Άλαν Σίρερ, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος έχει δίκιο στην κριτική που ασκεί στους συμπαίκτες του στη Γιουνάιτεντ.

Σίρερ: «Ο Κριστιάνο έχει κάθε δίκιο με το μέρος του – Δεν ψάχνει δικαιολογίες»

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πράξη τη μεγάλη επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έγινε «κόκκινος διάβολος» μετά από 12 χρόνια, απορρίπτοντας μάλιστα τη συμπολίτισσα Σίτι. Φυσικά, ο ίδιος έχει ως στόχο να επαναφέρει την ομάδα εκεί που την είχε αφήσει. Δηλαδή στην κορυφή, απ’ όπου και απέχει από τη σεζόν 2012/13, όταν και κατέκτησε την τελευταία της Premier League υπό τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Μάλιστα, ο 37χρονος άσος έδειξε στο ξεκίνημα της σεζόν πως μπορεί να οδηγήσει σταδιακά τον σύλλογο σε καλύτερες μέρες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, ο Κριστιάνο έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις στην αρχή της χρονιάς, οδηγώντας σε νίκες τη Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, η περίοδος… χάριτος τελείωσε αρκετά σύντομα. Η εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» άρχισε να χειροτερεύει, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ επίσης να μην «πατάει» καλά. Ο 37χρονος έχει μείνει χωρίς γκολ σε έξι σερί ματς, το χειρότερο σερί ανομβρίας του από το 2009. Παράλληλα, η συμπεριφορά του και το κράξιμο του προς τους συμπαίκτες του έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής. Ωστόσο, ο παλαίμαχος επιθετικός, Άλαν Σίρερ, με κείμενο του στην «Athletic» έσπευσε να υπερασπιστεί τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, αναφέροντας πως έχει κάθε δίκιο να απαιτεί περισσότερα από την ομάδα του, αφού ο ίδιος συνεχίσει να παλεύει και να προσπαθεί.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κριστιάνο

Σίρερ: «Το να έχεις τον Κριστιάνο στην ομάδα θα έπρεπε να είναι όνειρο για τους νεαρούς παίκτες»

Ο πάλαι ποτέ φορ της Μπλάκμπερν και της Νιούκαστλ τόνισε πως ο Κριστιάνο σωστά πιστεύει πως η Γιουνάιτεντ θα ήταν χειρότερα χωρίς αυτόν. Μάλιστα, θυμήθηκε το τελείωμα της δικής του καριέρας και το πόσο άσχημα αισθανόταν όταν έμενε εκτός αποστολής ή έβγαινε αλλαγή. Κάτι που θεωρούσε ασέβεια, όπως ακριβώς και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ. Παράλληλα, έριξε τα «καρφιά» του προς τους νεαρούς παίκτες των «κόκκινων διαβόλων», που δεν ακολουθούν τις συμβουλές του. Τέλος, έδωσε ξανά δίκιο στον 37χρονο άσο για το γεγονός ότι απαιτεί περισσότερο από τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν βλέπει μελλοντικά κάποια βελτίωση των πραγμάτων για την ομάδα του Μάντσεστερ.

«Δεν κατηγορώ τον Κριστιάνο για τίποτα απ’ όσα συμβαίνουν εκεί. Έχει κάθε δίκιο να πιστεύει ότι αν δεν ήταν αυτός τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. Θα ήταν απόλυτα σωστός. Έχω κι εγώ μια αρκετή εμπειρία από παρόμοιες καταστάσεις. Προς το τέλος της καριέρας μου είχα μείνει εκτός ή είχα βγει αλλαγή και δεν μπορώ να εξηγήσω το πόσο το μισούσα. Μισούσα το κάθε δευτερόλεπτο. Το έβρισκα ντροπιαστικό, μια ξεφτίλα. Αυτό ήταν η δική μου γνώμη τότε, ακόμα η ίδια είναι.

Θα έπρεπε να είναι πιο χαρούμενος στο τέλος των αγώνων και να ενθαρρύνει τους συμπαίκτες του; Το να έχεις τον Κριστιάνο στην ομάδα θα έπρεπε να είναι όνειρο για τους νέους παίκτες κι αν δεν τον ρωτάνε για συμβουλές και δεν τις ακούνε, τότε θα πρέπει να το ξεκινήσουν άμεσα. Για μένα είναι μια λάθος ρητορική. Οι πιο σκληρές ερωτήσεις θα έπρεπε να γίνουν για την κάκιστη αμυντική λειτουργία της Γιουνάιτεντ, ή μάλλον την ανύπαρκτη αμυντική της λειτουργία. Ο Ρονάλντο δεν ψάχνει δικαιολογίες, εκνευρίζεται με όλο αυτό το χάος κι απαιτεί περισσότερα. Ωστόσο, από ποιον να τα απαιτήσει; Ποιος θα βγει μπροστά; Που και πότε θα συμβεί αυτό; Βλέπει κανείς μια βελτίωση των πραγμάτων, προτού χειροτερέψουν κι άλλο; Γιατί εγώ δεν το βλέπω», ανέφερε ο Σίρερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ