ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Κομάν και… σώθηκε η Μπάγερν (vid)

Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Ο Κίνγκσλει Κομάν «χτύπησε» στο τέλος στο Σάλτσμπουργκ και γλίτωσε την Μπάγερν (1-1) από μια απρόσμενη ήττα.

Κομάν και… σώθηκε η Μπάγερν (vid)

Η Μπάγερν για 89 λεπτά έβλεπε τους Αυστριακούς να βρίσκονται μια ανάσα από την μεγάλη επιτυχία. Ο Αντάμου έκανε τη ζημιά στους Βαυαρούς όμως ο Κομάν μίλησε στο τέλος για την ομάδα του Νάγκελσμαν. Ο Γάλλος στο φινάλε στέρησε από την Σάλτσμπουργκ την ολοκλήρωση του άθλου. Τελικό 1-1 και τώρα οι δύο ομάδες δοκιμάζονται στο Μόναχο.

Το ματς

Η αυστριακή Σάλτσμπουργκ ζει το όνειρό της. Η ομάδα του Αντεγιέμι πέρασε τους «16» του φετινού Champions League και τώρα βλέπει τα δύο παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου σαν γιορτή. Χωρίς ίχνος άγχους θέλουν να ευχαριστηθούν τα δύο 90λεπτα κόντρα στους Βαυαρούς. Από την άλλη η υπερηχητική ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν καλείται να κάνει το καθήκον της. Να περάσει στην επόμενη φάση και να συνεχίσει ακάθεκτη στον στόχο, στο τρόπαιο.

Ο Αντάμου ξέρανε την Μπάγερν

Η αποψινή αναμέτρηση ωστόσο επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη. Μια Σάλτσμπουργκ που από το πρώτο λεπτό κοίταξε στα μάτια της αντίπαλό της. Οι γηπεδούχοι πίεσαν σωστά την Μπάγερν και δημιούργησαν τριγμούς στην αμυντική τους διάταξη. Στο 21′ οι Αυστριακοί φρόντισαν μάλιστα να σοκάρουν τους Γερμανούς φθάνοντας με επιτυχία στα αντίπαλα δίχτυα. Σκόρερ για τη Σάλτσμπουργκ ο Αντάμου. Ο ταλαντούχος επιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή μετά τον τραυματισμό του Οκαφόρ. Πήρε την μπάλα σε αντεπίθεση από τον Αντεγιέμι και χωρίς σκέψη την έστειλε στα δίχτυα του Ουλράιχ. Σάλτσμπουργκ Μπάγερν

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Μπάγερν πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι, Κομάν και Σανέ φόρτωσαν την αντίπαλη περιοχή. Οι φάσεις που δημιούργησαν όμως δεν απέφεραν το πολυπόθητο γκολ. Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0 υπέρ των Αυστριακών.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να αυξάνουν την πίεση. Η Σάλτσμπουργκ όμως καλά δουλεμένη σε φυσική κατάσταση άντεξε τους κραδασμούς. Με ψυχραιμία διατηρούσαν τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία του Κεν. Από το 65′ και μετά η ομάδα του Νάγκελσμαν ανέβηκε πολύ στο γήπεδο αφήνοντας πολλά κενά πίσω. Και αφού γλίτωσαν το 2-0 – έχασαν ευκαιρίες οι Αυστριακοί – στο φινάλε βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν. Στο 89′ ο Κομάν από κοντά έκανε το 1-1. Ο Παβάρ έκανε τη σέντρα στην μεγάλη περιοχή. Ο Λεβαντόφσκι πήρε τη κεφαλιά και ο Γάλλος με σουτ κέρδισε τον Κεν. Αυτό έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ στο Σάλτσμπουργκ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ