ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ανρί έστειλε από… τώρα τον Μπαπέ στη Ρεάλ!

Τον Κίλιαν Μπαπέ αποθέωσε με δηλώσεις του ο Τιερί Ανρί, αναφέροντας παράλληλα πως θεωρεί σχεδόν... δεδομένο ότι θα καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης τη νέα σεζόν.

Ο Ανρί έστειλε από… τώρα τον Μπαπέ στη Ρεάλ!

Το περασμένο καλοκαίρι το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ είχε εξελιχθεί σ’ ένα τεράστιο «σίριαλ». Κι αυτό γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες για να τον αποκτήσει. Άλλωστε, ο Γάλλος άσος είναι διακαής πόθος εδώ και κάμποσα χρόνια. Είναι δεδομένα ο παίκτης που θέλει να χτίσει γύρω του τους νέους «Γκαλάκτικος». Γι’ αυτό, άλλωστε, κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ για για την αγορά του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι την απέρριψαν, διατηρώντας τον στις τάξεις τους, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Φυσικά, η γαλλική ομάδα ρίσκαρε με τον Μπαπέ στην περίπτωση αυτή. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι κι ο ίδιος είναι ελεύθερος από την 1η Ιανουαρίου να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και να φύγει ως ελεύθερος. Κάτι που θέλει να εκμεταλλευθεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια, η… μοίρα έφερε την Παρί κόντρα στη «βασίλισσα» στο Champions League κι εκεί ο Γάλλος άσος την… πλήγωσε το πρώτο μεταξύ τους ματς (1-0), βρίσκοντας δίχτυα για να χαρίσει τη νίκη στους Παριζιάνους. Μετά το ματς ο Τιερί Ανρί μίλησε στο «CBS Sport», με την «Mundo Deportivo» να μεταφέρει τα όσα είπε κι αφού αποθέωσε τον συμπατριώτη του, ανέφερε πως θεωρεί σχεδόν… σίγουρο ότι θα μετακομίσει στη Ρεάλ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ

Ανρί: «Αν η Παρί ήθελε να δέσει τον Μπαπέ, θα έπρεπε να το έχει κάνει εδώ και δύο χρόνια»

Ο Ανρί αποκάλυψε πως το ίδιο είπε και στον Μπαπέ, που ήταν αρκετά έκπληκτος. Ωστόσο, όπως τόνισε η Παρί είχε την ευκαιρία της να τον ανανεώσει τα τελευταία δύο χρόνια. Κάτι που, όμως, δεν έκανε περιμένοντας ουσιαστικά μέχρι την τελευταία στιγμή. Έτσι, σύμφωνα με τον «Τιτί» τα πράγματα έχουν αρχίσει να μοιάζουν πιο απλά για το μέλλον του νεαρού άσου που πλησιάζει στη Ρεάλ. Παράλληλα, ο παλαίμαχος άσος αποθέωσε τον Μπαπέ, τονίζοντας πως είναι από τους λίγους παίκτες που τον ενθουσιάζουν.

«Πήγα να δω τον Μπαπέ και του είπα: “αυτή είναι η ομάδα σου”. Σήκωσε τα φρύδια του όταν του το είπα, πρέπει να είσαι χαζός για να μη καταλάβεις ότι ήταν η ομάδα του. Τώρα απλά το αποδεικνύει συνεχώς. Είναι μπερδεμένο για μένα που είμαι Γάλλος επειδή θα έπρεπε να θέλω να μείνει στη Γαλλία και την ομάδα. Ωστόσο, αν ήθελαν να δέσουν τον Μπαπέ, θα έπρεπε να το έχουν κάνει δύο χρόνια τώρα. Δεν του έδειξαν καθόλου αγάπη. Αυτό το κάνει τώρα μια άλλη ομάδα και δε νομίζω ότι θα παραμείνει.

Στο ξεκίνημα της σεζόν, αφού δεν είχε ανανεώσει φαινόταν ότι ήθελε να αποχωρήσει και πως είχε υπογράψει ή έστω όλοι αυτό νόμιζαν με την Ρεάλ Μαδρίτης και ότι απλά δεν ήθελε να το ανακοινώσει. Όλοι τον γιούχαραν, τα Μέσα του επιτίθονταν συνεχώς κι εκείνος δεν είπε τίποτα, απλά δούλευε σκληρά στο γήπεδο για να πάρει την επιβράβευση του. Τις προάλλες μιλούσα με έναν φίλο μου και του είπα: “δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που με κάνουν να πετάγομαι από τη θέση μου ή να με κάνουν να φωνάξω”. Αυτό είναι που θέλουν όλοι να δουν, γι’ αυτό ανοίγουν την τηλεόραση του», ανέφερε ο Ανρί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ