ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μπαπέ εκτέλεσε την… αγαπημένη του Ρεάλ στο 90+4′! (vid)

Παραλίγο να σκοντάψει πάνω στον εξαιρετικό Τιμπό Κουρτουά η Παρί, η οποία παρά τη συνεχή υπεροχή της επί της Ρεάλ σκόραρε... τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα (90+4') με τον Μπαπέ!

Ο Μπαπέ εκτέλεσε την… αγαπημένη του Ρεάλ στο 90+4′! (vid)

Μια καταιγιστική Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε τα πάντα κόντρα στη Ρεάλ και τελικά σκόραρε στην εκπνοή με τον προσεχώς…. Μαδριλένο, Κιλιάν Μπαπέ! Φοβερός ο ασυναγώνιστος Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος νίκησε σχεδόν όποιον αντίπαλο του ζητήθηκε! Παρά το χαμένο πέναλτι του Μέσι (61′), ο Γάλλος σούπερ σταρ έβαλε την υπογραφή του στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και έδωσε ισχνό προβάδισμα στην ομάδα του, ενόψει της ρεβάνς στη Μαδρίτη!

Φουριόζος ο Μπαπέ έπιασε από το λαιμό τη Ρεάλ!

Η πρώτη φάση άνηκε στην Παρί, όταν στο 4′ ο Μπαπέ χόρεψε δύο αντιπάλους και σέντραρε παράλληλα στον Ντι Μαρία. Το σουτ του Αργεντινού όμως απείχε από το ιδανικό και πέρασε ψηλά άουτ. Η κινητικότητα του Κιλιάν Μπαπέ από τα αριστερά συνεχίστηκε, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να ταλαιπωρεί αρκετά τον Καρβαχάλ.

Ο Μπαπέ συνέχιζε να βάζει δύσκολα στη Ρεάλ, πρωταγωνιστώντας και στη μεγαλύτερη φάση του ημιχρόνου! Με μια μαγική πάσα στο 17′ ο Μέσι ξεκλείδωσε την άμυνα της «βασίλισσας» και έβγαλε τον Μπαπέ μόνο του με τον Κουρτουά! Υπό την πίεση του Καρβαχάλ και από δύσκολη γωνία, ο Γάλλος δεν κατάφερε να νικήσει τον κίπερ της Ρεάλ, κέρδισε όμως το κόρνερ.

Μέχρι και το 30ο λεπτό, η Παρί είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα με τη Ρεάλ να είναι… κομπάρσος στον αγωνιστικό χώρο. Με μόλις 38% κατοχή, οι «μερένχες» δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα στο μισό της Παρί. Αν και το τελευταίο τέταρτο ανέβασε απόδοση, δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική απειλή στην εστία του Ντοναρούμα. Το χειρότερο ήταν πως ο Κασεμίρο είδε την κίτρινη κάρτα, μένοντας εκτός στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Μοιραίος Μέσι για την Παρι, ηρωικός Κουρτουά!

Με τον Μπαπέ να συνεχίζει από εκεί που έμεινε, η Παρί είχε πάλι σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει με τον Γάλλο επιθετικό. Περνώντας δύο αντιπάλους, ο 23χρονος σούταρε λίγο πίσω από το ύψος του πέναλτι, μόνο για να δει τον Κουρτουά να τον αρνείται και πάλι! Άμεσα αντανακλαστικά από τον Βέλγο κίπερ που κρατούσε όρθια την ομάδα του. Στο μεταξύ και ο Φερλάν Μεντί αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, χάνοντας και αυτός το δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Η πρώτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε από το μακρινό σουτ του Κροος στο 54′. Ωστόσο η υπεροχή της Παρί συνεχίστηκε, με τον Μπαπέ να είναι τρομερά δραστήριος. Κάτι που τελικά πλήρωσε η Ρεάλ, με τον Καρβαχάλ να κάνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μέσι, ο οποίος έχει μείνει μακριά από το γκολ κόντρα στη «βασίλισσα» για επτά παιχνίδια! Ο Κουρτουά ήτα αυτός που βγήκε νικητής από τη μονομαχία, αποκρούοντας εντυπωσιακά για ακόμα μια φορά (61′).

Πλησιάζοντας προς τη λήξη, η Ρεάλ έκανε αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα της. Ο ταλαιπωρημένος Καρβαχάλ έδωσε τη θέση του στον Βάθκεθ, ενώ ο Ασένσιο που δεν βοήθησε αντικαταστάθηκε για τον Ροντρίγκο. Την ίδια ώρα, ο Νεϊμαρ πέρασε αντί του Άνχελ Ντι Μαρία για να δώσει περισσότερες επιθετικές επιλογές στην ομάδα του Ποκετίνο.

Τελευταίος μίλησε ο Μπαπέ!

Τρία λεπτά πριν το φινάλε, ο Μέσι ξεκλείδωσε πάλι την ισπανική άμυνα με μια πάσα. Από πολύ κλειστή γωνία όμως, ο Νεϊμάρ αστόχησε για λίγο, χάνοντας χρυσή ευκαιρία να δώσει το γκολ της νίκης στην ομάδα του.

Ενώ όλα, έδειχναν πως με το 0-0 θα τελείωνε ο αγώνας, ο Κιλιάν Μπαπέ πήρε το παιχνίδι στις πλάτες του. Με άψογη ενέργεια πέρασε πάλι δύο παίκτες από τα δεξιά και με διαγώνιο πλασέ… σκότωσε τη «βασίλισσα» και τον Κουρτουά! Τεράστια νίκη των Γάλλων, οι οποίοι έπρεπε να ιδρώσουν πάρα πολύ για να σκοράρουν. Τελικά όμως πήραν το μικρό προβάδισμα που χρειάζονταν, ταξιδεύοντας στη Μαδρίτη με το πλεονέκτημα.


 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ