ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
Το πήρε απόφαση η Ρεάλ Μαδρίτης… Τα σκάει χοντρά για να αγοράσει τον «Γάλλο Ράμος»!
«Καυτός» Φαμπρίτσιο Ρομάνο… Έβγαλε όλο τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Άρσεναλ on air!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Αδίκησε τον εαυτό του ο Ολυμπιακός αλλά παραμένει ζωντανός (vid)

Κόντρα στην Αταλάντα, ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκε μετά από ανατροπή με 2-1.

Αδίκησε τον εαυτό του ο Ολυμπιακός αλλά παραμένει ζωντανός (vid)

Στο πλαίσιο των play off της φάσης των «16» του Europa Conference League, ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο αλλά δεν άντεξαν την πολιορκία των «μπεργκαμάσκι» στην επανάληψη. Έτσι, απώλεσαν το προβάδισμα τους και ηττήθηκαν με 2-1 πληρώνοντας την αδυναμία τους να αμυνθούν στις στατικές φάσεις.

Η ομάδα του Μαρτίνς μπορεί να έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει θετικό αποτέλεσμα αλλά παραμένει ζωντανή ενόψει της ρεβάνς, καθώς αυτό το σκορ δεν είναι απαγορευτικό για πρόκριση

TO ΜΑΤΣ

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν ιδανικό τα ματς με την Αταλάντα, με τον Τικίνιο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 16ο λεπτό. Ειδικότερα, η ομάδα του Μαρτίνς ήταν στημένη υποδειγματικά κόντρα στην Αταλάντα δείχνοντας τεράστιο θάρρος, καθώς πίεζε ψηλά σε όλο το γήπεδο.

Παράλληλα, όταν η Αταλάντα διαπερνούσε το πρέσινγκ, οι φιλοξενούμενοι ήταν άψογα οργανωμένοι πίσω από τη μπάλα.

Την ίδια ώρα προσπαθούσαν να βγουν στην αντεπίθεση και το έκαναν με υποδειγματικό τρόπο στο πρώτο 20 λεπτό. Έτσι, στο 16΄ μετά από γρήγορα εκδηλωμένη επίθεση, η μπάλα έφτασε στον Τικίνιο μακριά από την αντίπαλη περιοχή.

Εκείνος προχώρησε με τη μπάλα και σούταρε ένα δυνατό συρτό σουτ. Η μπάλα κατέληξε στη αριστερή γωνία του Μουσό, με τους ερυθρόλευκους να ξεσπούν σε ξέφρενα πανηγύρια. Αναμενόμενα, μετά το γκολ, ο Ολυμπιακός υποχώρησε στο αμυντικό του μισό, περιμένοντας πίσω από τη μπάλα.




Οι αμυντικοί του Ολυμπιακού έκαναν σπουδαία δουλειά, απομακρύνοντας τους περισσότερους κινδύνους στην περιοχή τους. Ωστόσο, η Αταλάντα απειλούσε μέσα από στημένες φάσεις. Από 2 τέτοιες έχασε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της στο 1ο ημίχρονο. Αρχικά, με την προβολή του Τολόι και στη συνέχεια με τη κεφαλιά του Πάσαλιτς. Οι ερυθρόλευκοι, όμως, κρατούσαν γερά μετά την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου.

Οι στατικές φάσεις «πλήγωσαν» τον Ολυμπιακό

Η πρώτη φορά που χρειάστηκε ο Βάτσλικ ήταν στο σουτ του Μπογκά στο 50ο λεπτό. Η Αταλάντα πολιορκούσε τους φιλοξενούμενους στην επανάληψη και τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 61΄. Μετά από στημένη φάση, ο αφύλαχτος Τζιμσίτι πέτυχε με κεφαλιά το 1-0.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η Αταλάντα γύρισε το ματς. Ο Ολυμπιακός πλήρωνε την αδυναμία του να αμυνθεί στις στατικές φάσεις καθλως δέχτηκε 2ο γκολ από στημένη φάση. Αυτή τη φορά, ο Αγκιμπού αρχικά και ο Ρέαμπτσουκ στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να διώξουν. Έτσι, με τελείωμα με το πόδι, ο Τζιμσίτι από τη μικρή περιοχή έγραψε το 2-1.

Αυτό το γκολ ανάγκασε τον Ολυμπιακό να ξεμυτήσει αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει καλές ευκαιρίες παρά την αύξηση στα ποσοστά κατοχής. Έτσι δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ