ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους… ακυρώνει τον Πογκμπά λόγω μισθού!

Ο Πολ Πογκμπά φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει στη Γιουβέντους το καλοκαίρι, η οποία όμως δεν διατίθεται να του δώσει τις απολαβές που ζητάει και θα τον υπογράψει μόνο αν τις μειώσει αισθητά.

Η Γιουβέντους… ακυρώνει τον Πογκμπά λόγω μισθού!

Για αρκετό διάστημα το περασμένο μεταγραφικό καλοκαίρι το όνομα του Πολ Πογκμπά βρισκόταν στην επικαιρότητα. Κι αυτό γιατί, ως συνήθως, ο Γάλλος μέσος ήταν πρωταγωνιστής σε αρκετά σενάρια. Άλλωστε, εδώ και χρόνια πολλές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν στο στόχαστρο. Ωστόσο, για μια ακόμη σεζόν ο ίδιος παρέμεινε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, το ξεκίνημα του στη χρονιά ήταν εκπληκτικό, αλλά η απόδοση του σταδιακά άρχισε να πέφτει. Παράλληλα, τον περασμένο Νοέμβριο ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Πογκμπά επέστρεψε στην αναμέτρηση με την Μπέρνλι (8/2) και δείχνει σιγά σιγά να μπαίνει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Την ίδια στιγμή, όμως, αυτό που «καίει» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το μέλλον του. Βλέπετε, το συμβόλαιο των δύο πλευρών λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε ο ίδιος από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Tuttosport», o Γάλλος άσος έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στη Γιουβέντους, που όμως του… ρίχνει άκυρο, λόγω των υψηλών απολαβών του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Πογκμπά

Οι λόγοι του άκυρου της «Γιούβε» στον Πογκμπά

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Πογκμπά έχει ήδη επικοινωνήσει στους εκπροσώπους του πως θέλει να αγωνιστεί ξανά στη «γηραιά κυρία». Ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένος να μειώσει τον μισθό του, που φτάνει τα 21 εκατομμύρια μεικτά. Την ίδια στιγμή, η ιταλική ομάδα έχει θέσει τα 15 εκατομμύρια ως όριο της για τα νέα της αποκτήματα. Την ίδια στιγμή και η ηλικία του είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για τη «Γιούβε».

Βλέπετε, τη νέα σεζόν ο Πογκμπά θα βαδίζει προς τα 30 του, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα έχει κάποια άξια μεταπώλησης προς το τέλος του συμβολαίου του. Στις τάξεις της Γιουβέντος προφανώς κι έχουν σε τεράστια εκτίμηση τον Γάλλο μέσο και γνωρίζουν την ποιότητα του. Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, προτιμούν να πάνε στη λύση ενός νεότερου παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Παρόλα αυτά αν ο Γάλλος άσος ρίξει λίγο τις απαιτήσεις δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να ασχοληθεί η ιταλική ομάδα πιο «θερμά» με την περίπτωση του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ