ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Μετά το… ζέσταμα έρχεται αντεπίθεση 150 εκατ. ευρώ για τη Νιούκαστλ!

Τρίπιερ και Μπρούνο Γκιμαράες ήταν μόνο η αρχή για την νέα εποχή της Νιούκαστλ. Το φετινό καλοκαίρι πιθανότατα να ακούμε μόνο... «Καρακάξες».

Μετά το… ζέσταμα έρχεται αντεπίθεση 150 εκατ. ευρώ για τη Νιούκαστλ!

H χειμερινή μεταγραφική περίοδος σύστησε στο ευρύ κοινό τους νέους ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ. Οι Σαουδάραβες έδειξαν ένα μικρό μέρος της οικονομικής τους ισχύος φέρνοντας στο Σεντ Τζέιμς Παρκ ποδοσφαιριστές που απασχόλησαν ουκ ολίγες ομάδες. Ο στόχος της σωτηρίας και της παραμονής στην Premier League εύκολα ή δύσκολα θα επιτευχθεί.

Οι «Καρακάξες» όμως είναι σαφές πως δεν μένουν εκεί. Θέλουν το καλοκαίρι με ηρεμία και χωρίς κανένα άγχος να χτίσουν την ομάδα του μέλλοντος. Ένα σύνολο που υπό τις οδηγίες του Έντι Χάουι θα καταφέρει την επόμενη σεζόν να μετατραπεί στην ευχάριστη έκπληξη. Όλα αυτά με απώτερο σκοπό την καθιέρωση μακροπρόθεσμα στην ελίτ του αθλήματος.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ήδη στον σύλλογο έχουν ετοιμαστεί για το μεταγραφικό… τσουνάμι που τους περιμένει. Οι λίστες με τους άμεσους στόχους έχουν δοθεί στους υπεύθυνους προκειμένου να ξεκινήσουν από τώρα τις πρώτες επαφές. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα η Νιούκαστλ αναμένεται να ρίξει το βάρος – αρχικά – σε τρεις περιπτώσεις.

Τα τρία αστέρια που έχει βάλει στο μάτι η Νιούκαστλ

Εμπερετσί Εζέ, Σβεν Μπότμαν και Ντιέγκο Κάρλος είναι τα τρία αστέρια που παρακολουθούνται στενά από τη Νιούκαστλ. Τρεις μεγάλοι στόχοι. Ο πρώτος μπορεί να παίξει στην επίθεση και πίσω από τον κυνηγό. Οι άλλοι δύο θα μπορούσαν να αποτελέσουν το νέο αμυντικό δίδυμο των «Καρακαξών». Για να έρθουν άπαντες στο Σεντ Τζέιμς Παρκ θα πρέπει η διοίκηση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ξεκινώντας με τον Εζέ, η τιμή του Βρετανού άσσου της Κρίσταλ Πάλας υπολογίζεται στα 45 με 50 εκατομμύρια ευρώ. Είναι ένα από τα κυριότερα περιουσιακά στοιχεία των «Αετών». Ο παίκτης θυμίζουμε πως δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο με τους Λονδρέζους, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025. Όσον αφορά τώρα τους Μπότμαν και Ντιέγκο Κάρλος. Και οι δύο θέλουν να αποχωρίσουν από τις ομάδες τους το καλοκαίρι (Λιλ και Σεβίλλη αντίστοιχα). Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει οι σύλλογοι τους να ικανοποιηθούν πλήρως στο οικονομικό κομμάτι. Το «πακέτο» από μπορεί κάλλιστα να στοιχίσει άλλα 100 εκατομμύρια ευρώ για τη Νιούκαστλ. Σύνολικός λογαριασμός 150 εκατομμύρια ευρώ και… βάλε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ