Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέγας θαυμαστής του Πογκμπά ο Ντέκλαν Ράις (pic)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μέγας θαυμαστής του Πογκμπά ο Ντέκλαν Ράις (pic)

Δεν κρατήθηκε ο Ράις λέγοντας ότι είναι τεράστιος θαυμαστής του Πογκμπά, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ.

18.02.2022 | 20:35

Ο Πολ Πογκμπά φέρεται να έχει έναν θαυμαστή στην Premier League. Ο λόγος για τον Ντέκλαν Ράις που αγωνίζεται στη Γουέστ Χαμ. Ο 23χρονος Άγγλος μέσος φανέρωσε τον μεγάλο σεβασμό του προς τον Γάλλο χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Ράις να υπενθυμίσουμε πως είχε ακουστεί και για τη Γιουνάιτεντ πολύ έντονα στο παρελθόν. Αλλά, εν τέλει παρέμεινε στη Γουέστ Χαμ με την οποία διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2024. Οι «κόκκινοι διάβολοι» τον ήθελαν αρκετά, αλλά εν τέλει οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν ποτέ.

Όσο για τον Πογκμπά, πιθανώς να αποτελέσει παρελθόν από τη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι. Και δεν αποκλείεται η ομάδα του Μάντσεστερ να κινηθεί ξανά για τον Ντέκλαν Ράις. Και η δήλωση του Άγγλου για τον Πογκμπά μπορεί να εμπεριέχει κατιτίς από το προηγούμενο… φλερτ με τη Γιουνάιτεντ.

«Ο Πογκμπά ειλικρινά είναι ένας από τους τρεις κορυφαίους ποδοσφαιριστές κόντρα στους οποίους έχω αγωνιστεί. Είναι τόσο δυνατός και τόσο καλός με την μπάλα στα πόδια. Είναι, τόσο μα τόσο καλός», είπε ο Ράις στο Btsportfootball.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version