ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Έμερι συγκίνησε κάθε οπαδό της Άστον Βίλα με τις δηλώσεις του!
Μπέλιγχαμ: «Στη Ρεάλ Μαδρίτης… τερματίζεις το ποδόσφαιρο! Δεν πάει πιο ψηλά μετά!»
Τέλος εποχής στη Γουέστ Χαμ: Φεύγει ο Μόγες!
Ο Αλόνσο… μίλησε – Η Λεβερκούζεν φουλάρει για το αστέρι της Χιρόνα!
Πέρασαν 40 χρόνια… από το ξύλο του Μαραντόνα – Διέλυσε όλη την Μπιλμπάο ο GOAT (vid)
Γιουνάιτεντ: Οι σταρ της ομάδας αποφάσισαν – Αυτόν θέλουν για προπονητή!
Φαν Ντάικ: «Λίβερπουλ, σε αγαπώ! Στην νέα εποχή, εγώ θα είμαι εδώ…»
Τα αστέρια που θα χάσουν (ή και όχι) το Euro 2024!
Ρεάλ, το μεγαλείο σου – Παράταση στον τίτλο… ως ένδειξη σεβασμού!
Ντι Μαρία και στα 36… τους γλεντάς – Βρήκε νέα ομάδα ο πρωταθλητής κόσμου (vid)
Αποκαλυπτικός Τεν Χαγκ: «Σύγκρουση με τον Σάντσο, αλλά…»
Μπαρτσελόνα – NIKE: Μία σχέση με εντάσεις λόγω… Λεβαντόφσκι και ενός «Μ»!
Ο Ζιντάν… τελείωσε δημόσια την Μπάγερν Μονάχου!
Γιουβέντους: Το σχόλιο του Αλέγκρι για το μέλλον του!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ήταν έτοιμος να φύγει και τώρα… δέχεται πρόταση ανανέωσης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Κιλιάν Μπαπέ: Οι τέσσερις απαράβατοι όροι για να ανανεώσει με Παρί

H Equipe ονόμασε τις τέσσερις συνθήκες που θα κάνουν τον Κιλιάν Μπαπέ να αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Κιλιάν Μπαπέ: Οι τέσσερις απαράβατοι όροι για να ανανεώσει με Παρί

Το προσεχές καλοκαίρι ο Κιλιάν Μπαπέ μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Πρόσφατο δημοσίευμα της Bild θεωρεί δεδομένο ότι του χρόνου ο Γάλλος θα φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν τα παρατάει. Αντιθέτως, πιστεύει ακόμα ότι μπορεί να πείσει τον 23χρονο να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Εξάλλου και ο ίδιος ο παίκτης μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Ρεάλ, τόνισε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου. Παίζω για την Παρί Σεν Ζερμέν, έναν από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Εάν επηρεάζει αυτό το παιχνίδι το μέλλον μου; Δεν έχω αποφασίσει, δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και θα δούμε τι θα συμβεί τη νέα σεζόν» είπε χαρακτηριστικά.

Ας σημειωθεί ότι η Παρί θα μπορούσε να προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, με δυνατότητα αποχώρησης από το προηγούμενο έτος για μία συμφωνηθείσα τιμή. Αν και οι ρήτρες στη Γαλλία δεν επιτρέπονται νομικά προς το παρόν, ο πρόεδρος της ομάδας, Αλ Κελαϊφί, θα μπορούσε να κάνει μία συμφωνία με τον παίκτη, παρέχοντας του επίσης 25 εκατ. ευρώ μπόνου σε περίπτωση ανανέωσης.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι 4 όροι για να ανανεώσει στην Παρί

Σύμφωνα με την γαλλική Equipe, ο Μπαπέ είναι διατεθειμένος να επεκτείνει τη συνεργασία του μόνο υπό την προϋπόθεση πλήρωσης 4 όρων. 

Ο πρώτος και βασικότερος είναι να γίνει ο ηγέτης του project. Από τότε που έγινε παίκτης της Παρί, πάντα μοιραζόταν τα φώτα της δημοσιότητας με τον Νεϊμάρ. Μετά την προσθήκη των Ράμος και Μέσι, αυτό συνέβη σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Ενδεικτικό είναι ότι φέτος πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά . Πολλές φορές, όμως, αυτό επισκιάζεται από τις αρνητικές εμφανίσεις του Μέσι, με τις οποίες ασχολούνται περισσότερο τα μίντια.

Επίσης, ένας ακόμη όρος είναι να αυξηθεί ο επαγγελματισμός στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο, υπάρχουν αρκετοί Γάλλοι παίκτες που είναι δυσαρεστημένοι με ορισμένα προνόμιά κάποιων Λατινοαμερικάνων, οι οποίοι επέστρεψαν αργότερα στις προπονήσεις μετά τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες ή πήραν πολλές μέρες ρεπό.

Επίσης, μία συνθήκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην ανανέωση είναι να γίνει ο βασικός εκτελεστής πέναλτι. Με τον Νεϊμάρ και τη Μέσι στην ενδεκάδα, υπάρχουν δύο ακόμη επιλογές όσον αφορά στους εκτελεστές.

Τέλος, ένας ακόμη λόγος που θα δελέαζε τον Μπαπέ να ανανεώσει με την Παρί είναι για να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Προς το παρόν έχει 154 γκολ. Βρίσκεται μόλις 46 τέρματα πίσω από τον Έντινσον Καβάνι. Αν ανανέωνε για ένα ακόμη χρόνο, θα μπορούσε να ξεπεράσει τον Καβάνι, δεδομένου ότι φέτος ακόμα έχει πολύ δρόμο η σεζόν για να τελειώσει.

Σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση του Μπαπέ δεν θα ανακοινωθεί μέχρι να ξεκαθαρίσει πώς θα κυλήσει η φετινή σεζόν για την Παρί.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ