ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Ρασίτσα θύμωσε τη Λίβερπουλ και εκείνη… ξετίναξε τα «καναρίνια» (vid)

Ο Ρασίτσα έκανε το λάθος να δώσει το προβάδισμα στη Νόριτς και μετά ήρθε η... καταιγίδα. Η Λίβερπουλ με τρεις γκολάρες (3-1) έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Ρασίτσα θύμωσε τη Λίβερπουλ και εκείνη… ξετίναξε τα «καναρίνια» (vid)

Η Λίβερπουλ χρειαζόταν να δεχθεί πρώτη γκολ για να… ξυπνήσει! Ο Ρασίτσα έδωσε προβάδισμα στη Νόριτς και το πλήρωσε με… «κόκκινο» τρίμπαλο. Μανέ, Σαλάχ και Ντίαζ (το πρώτο του) χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Το ματς

Η 26η αγωνιστική της Premier League περιλάμβανε μια πολύ δύσκολη αποστολή για την νεοφώτιστη Νόριτς. Τα «Καναρίνια» φιλοξενήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Άνφιλντ από τη 2η της βαθμολογίας Λίβερπουλ. Οι «Κόκκινοι» με τον Κώστα Τσιμίκα στη βασική τους ενδεκάδα ήθελαν να περάσουν ένα εύκολο δίωρο και να πανηγυρίσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι γηπεδούχοι με τους Σαλάχ, Μανέ και Λουίς Ντίαζ προσπάθησαν από την αρχή να επιτεθούν και να ξεκλειδώσουν την πολυπρόσωπη άμυνα της Νόριτς, Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε μόλις στο 5′ με πρωταγωνιστή τον Κώστα Τσιμίκα. Ο Έλληνας αμυντικός πάτησε την αντίπαλη περιοχή. Ο Σαλάχ τον βρήκε φάτσα με το τέρμα με εκπληκτική μπαλιά όμως εκείνος δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τη φάση σε γκολ. Τεράστια χαμένη ευκαιρία από τον ταλαντούχο μπακ. Στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ ήταν αυτή που είχε την πρωτοκαθεδρία των κινήσεων.

Καμία όμως από τις προσπάθειές της δεν βρήκε τον πολυπόθητο στόχο. Έτσι μοιραία το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 0-0 με τη Νόριτς να κρατάει τη Λίβερπουλ μακριά από την εστία της. Λίβερπουλ

Λίβερπουλ τριών λεπτών και κάτω η Νόριτς

Στην επανάληψη το σκηνικό πήρε άγρια ομορφιά. Σε αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ του Ρασίτσα, Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους «Κόκκινους» με τον Κοσοβάρο να βρίσκει τα δίχτυα του Άλισον με τη βοήθεια του Μάτιπ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα και με τη Λίβερπουλ να έχει ένα γκολ στην πλάτη το Άνφιλντ κατηφόρισε προς την περιοχή των «Καναρινιών».

Στο 64′ ο Σάντιο Μανέ βρήκε τρόπο να λύσει τον γόρδιο δεσμό με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή. Σαν να μην έφθανε αυτό η Νόριτς τρία λεπτά λεπτά δέχθηκε και δεύτερ τέρμα. Η ομάδα του Κλοπ ανέτρεψε το σκηνικό με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να κάνει το 2-1 στο 67′. Έχοντας ανατρέψει τα δεδομένα η Λίβερπουλ στη συνέχεια παρουσιάστηκε με άλλον αέρα. Έτσι αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και το κερασάκι στην τούρτα. Το γκολ που θα έβαζε τέλος στο παιχνίδι. Αυτό τελικά ήρθε από τον Λουίς Ντίαζ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «Κόκκινων» άνοιξε λογαριασμό με έξοχη προσπάθεια. Το 3-1 έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ