ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Τα νιάτα της Άρσεναλ «τσίμπησαν» τη Μπρέντφορντ! (vid)

Αρκετά πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, η Άρσεναλ πέρασε το εμπόδιο της Μπρεντφορντ και συνέχισε την αναρρίχησή της στην τετράδα.

Τα νιάτα της Άρσεναλ «τσίμπησαν» τη Μπρέντφορντ! (vid)

Με δύο γκολ από «δικά της παιδιά» η Άρσεναλ πέρασε με αρκετή ευκολία το εμπόδιο της Μπρέντφορντ με 2-1. Το σκορ κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν οι γηπεδούχοι δεν ήταν άστοχοι και είχαν λίγη παραπάνω τύχη. Εκπληκτικός Σμιθ Ρόου στην επιστροφή του στο βασικό σχήμα.

Kατοχή στο 80-20 αλλά γκολ κανένα!

Πεινασμένη, η Άρσεναλ μπήκε στο αγνωνιστικό χώρο για να καθαρίσει από νωρίς το αποτέλεσμα. Πιέζοντας δυναμικά τους φιλοξενούμενους, οι «κανονιέρηδες» επιδίωξαν να σκοράρουν αρκετά νωρίς. Σάκα και Λακαζέτ ήταν πολύ δραστήριοι, με τον Άγγλο να νικάται από τον Ράγια στο 12′ από κοντινή απόσταση. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Λακαζέτ φάνηκε να ανατρέπεται, όμως ο διαιτητής δεν έδειξε κάποια παράβαση.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Γάλλος επιθετικός βρήκε δίχτυα. Λίγο πριν την τελική πάσα όμως, ο 30χρονος φάνηκε ελάχιστα εκτεθειμένος και ο VAR έδειξε την παράβαση, με το γκολ να ακυρώνεται.

Το τέμπο τα επόμενα λεπτά έπεσε απότομα, με τους γηπεδούχους ωστόσο να διατηρούν την υπεροχή τους στον αγωνιστικό χώρο. Με κάποια μακρινά σουτ από τους Λακαζέτ και Πάρτε, ο Ράγια παρέμενε σε ετοιμότητα. Ωστόσο, δεν υπήρξε κάποια πολύ σημαντική απειλή από πλευράς Άρσεναλ.

Στο 38′, η Άρσεναλ παραπονέθηκε για χέρι μέσα στην περιοχή, μετά από σουτ του Σέντρικ. Πάλι όμως, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τζόναθαν Μος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας εκνευρισμό στους θεατές του «Έμιρεϊτς».

Οι νέοι «καθάρισαν» εν τέλει για την Άρσεναλ!

Τα άστοχα πρώτα 45 λεπτά, έδωσαν τη θέση τους σε ένα πολύ γρήγορο και δίκαιο γκολ για την Άρσεναλ. Στο 48ο λεπτό ο Λακαζέτ πάσαρε στον Σμιθ Ρόου. Ξεκινώντας μια κούρσα από το κέντρο του γηπέδου, ο Άγγλος έφτασε στις παρυφές της αντίπαλης μεγάλης περιοχής. Εκεί, με όμορφο σλάλομ απέφυγε δύο αμυντικούς και με άριστο συρτό πλασέ, νίκησε τον Ράγια για το 1-0!

Στο 70′, πάλι ο νεαρός Άγγλος έδειξε την αξία του, τρυπώνοντας στην αντίπαλη περιοχή και κερδίζοντας ένα ανέλπιστο κόρνερ. H Άρσεναλ, χαράμισε μια σπουδαία ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι στο 76′, όταν και ο Πεπέ δεν μπόρεσε να τελειώσει από κοντά τη φάση. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όμως, ο Σάκα έκανε αυτό που έπρεπε. Με δυνατό σουτ από τη θέση περίπου που είχε σκοράρει ο Σμιθ Ρόου, ο 21χρονος επιθετικός «τελείωσε» το παιχνίδι για τους «κανονιέρηδες».Το γκολ της τιμής πέτυχαν στο 90+5΄οι φιλοξενούμενοι με τον Νόργκααρντ, για να ακολουθήσει το τριπλό σφύριγμα της λήξης στιγμές αργότερα.

Με δύο παιχνίδια λιγότερα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ βρίσκεται μόλις στο -1 από την τετράδα. Μπροστά της έχει μια ιδανική ευκαιρία για να βρεθεί και πάλι σε θέση εισιτηρίων του Champions League.







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ