ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ποιος είδε αυτόν τον «διάβολο» και δεν τον φοβήθηκε (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις κερδίζοντας εκτός έδρας τη Λιντς Γιουνάιτεντ με 4-2.

Ποιος είδε αυτόν τον «διάβολο» και δεν τον φοβήθηκε (vid)

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενήθηκε από τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ». Οι «κόκκινοι διάβολοι» έπαιξαν για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν με τόσο πάθος, με συνέπεια να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να επικρατήσουν δίκαια με 4-2.

Η ομάδα του Ράνγκνικ έβγαλε τεράστια ένταση στο παιχνίδι της και αυτή τη φορά αξιοποίησε τις ευκαιρίες της για να κατακτήσει ένα πολύ σημαντικό τρόπο στο βροχερό «Έλαντ Ρόουντ. Έτσι, η Γιουνάιτεντ αναρριχήθηκε στην 4η θέση με 46 βαθμούς. Ακολουθεί η Άρσεναλ με 42 βαθμούς αλλά και 3 παιχνίδια λιγότερα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό από την αρχή. Η Λιντς απείλησε πρώτη με τον Χάρισον να μην μπορεί από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή να βρει εστία στο 5ο λεπτό.

Η βροχή δυνάμωνε στο «’Ελαντ Ρόουντ» δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Φόρσοου στο 22ο λεπτό αλλά ο Ντε Χέα αντέδρασε σωστά.

Μετά από αυτή τη φάση, η Γιουνάιτεντ ανέβασε την απόδοσή της, πιέζοντας ψηλά στο γήπεδο και προβληματίζοντας την ανάπτυξή της αντιπάλου του. Έτσι, στο 26ο λεπτό, η ομάδα του Ράνγκνικ έχασε την καλύτερη της ευκαιρία. Ο Πογκμπά πέρασε από τα πλάγια σαν σταματημένο τον αντίπαλό του και γύρισε για τον Κριστιάνο, ο οποίος εξ΄επαφής αστόχησε.

Την υπεροχή της Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε η νέα ευκαιρία του Μπρούνο και η απόκρουση του Μελιέ λίγα λεπτά αργότερα. Εν τέλει, η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο σκορ στο 34ο λεπτό. Ο Σο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μαγκουάιρ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Η ψυχολογία ήταν με το μέρος των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έβγαζαν περισσότεροι ένταση στο παιχνίδι του. Στο 38΄ο Σάντσο πήγε στην ατομική προσπάθεια αλλά σούταρε άουτ. Η Γιουνάιτεντ ευτύχησε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-0. Στο 45+4, ο Σάντσο σέντραρε στον ξεχασμένο Μπρούνο Φερνάντεζ, ο οποίος έγραψε το 2-0.

Έχασε το προβάδισμα μέσα σε 2 λεπτά η Γιουνάιτεντ

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Λίντς σόκαρε τη Μάντσεστερ μέσα σε 1 λεπτό. Αρχικά, με τον Ροντρίγκο Μορένο μείωσε σε 2-1 μετά από μία σέντρα σουτ του Ισπανού από την αριστερή πτέρυγα.

Η ομάδα του Μπιέλσα έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 54ο λεπτό. Αυτή τη φορά σκόραρε ο Ραφίνια μετά το γύρισμα – ξυραφιά του Ντάνιελ Τζέιμς στο 2ο δοκάρι.

Η χρυσές αλλαγές του Ράνγκνικ έκαναν τη διαφορά

Στο 67ο λεπτό, ο Ράνγκνικ αντικατέστησε τον Πογκμπά για τον Φρεντ. Ο Βραζιλιάνος δικαίωσε τον προπονητή του τρία λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, μετά από κλέψιμο του Μπρούνο και γρήγορα εκδηλωμένη επίθεση, ο Φρεντ σκόραρε με δυνατό σουτ το 3-2.

Δύο λεπτά αργότερα, η άλλη αλλαγή του Ράνγκνικ, ο Ελάνγκα, έχασε χρυσή ευκαιρία να αυξήσει το δείκτη του σκορ με ένα αναιμικό σκορ από πλεονεκτική θέση.

Τελικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν αυτό που κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του. Συγκεκριμένα, μετά από μία εντυπωσιακή ενέργεια του Μπρούνο Φερνάντεζ, ο Σουηδός ποδοσφαιριστής, πλάσαρε ιδανικά για το τελικό 4-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ