ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Blog Ίντερ: H «κοιλιά» μέσα στο 2022 κινδυνεύει να αποδειχθεί καταστροφική

Η αγωνιστική κοιλιά της Ίντερ μέσα στο 2022 κινδυνεύει να αποδειχθεί καταστροφική για την προσπάθεια που κάνει να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Blog Ίντερ: H «κοιλιά» μέσα στο 2022 κινδυνεύει να αποδειχθεί καταστροφική

Η Ίντερ βρίσκεται σε πολύ άσχημο φεγγάρι μετά την έλευση του νέου έτους. Η νέα απώλεια βαθμών κόντρα στη Σασουόλο είχε διπλό αντίκτυπο. Πρώτον, έχασε μία χρυσή ευκαιρία να χτίσει ξεπεράσει την Μίλαν, η οποία είχε γκελάρει πριν 24 ώρες κόντρα στην Σαρλενιτάνα.

Δεύτερον, δίνει τη δυνατότητα στη Νάπολι να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας έστω και με αγώνα παραπάνω από την Ίντερ. Αν η Νάπολι νικήσει σήμερα (21/2) την Κάλιαρι, τότε θα ισοβαθμεί με τη Μίλαν στην κορυφή με 56 βαθμούς και η Ίντερ θα πέσει στην 3η θέση με 54 βαθμούς και ματς λιγότερο.

Αν κοιτάξουμε τα αποτελέσματα της Ίντερ μέσα στο 2022 καταλαβαίνουμε ότι πραγματοποιεί την αγωνιστική της «κοιλιά» σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν. Συγκεκριμένα μέσα στο 2022 μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες στη Serie A. Στα τελευταία 5 της παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα, μάλιστα, μετράει μόλις 1 νίκη.

Έτσι, έχει χάσει το μαξιλαράκι ασφαλείας που είχε χτίσει μετά το εξαιρετικό τελείωμα που είχε κάνει στο 2021. Θυμίζουμε ότι στα τελευταία 12 παιχνίδια της στη Serie A πριν την αλλαγή του έτους μετρούσε 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Γιατί η Ίντερ κάνει τώρα την κοιλιά της – Τι άλλαξε

Η Ίντερ μέσα στο 2022 δεν είναι η επιθετική μηχανή που γνωρίσαμε στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν. Παρόλο που παραμένει η καλυτερη επίθεση με 55 γκολ, δυσκολεύεται να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με την ίδια ευκολία.

Ενδεικτικό είναι ότι στα τελευταία της 6 παιχνίδια στη Serie A, μέτρησε 110 σουτ στο στόχο και σκόραρε μόλις 6 φορές. Στην χθεσινή ήττα από τη Σασουόλο (20/2) μέτρησε 30 τελικές προσπάθειες αλλά δεν σκόραρε. Την ίδια ώρα, η επιθετική αφλογιστία του Λαουτάρο Μαρτίνεζ πληγώνει τους Πρωταθλητές Ιταλίας. O Αργεντίνος μετράει πια 7 συνεχόμενα παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα χωρίς γκολ.

Πέρα από την επίθεση, όμως, η Ίντερ «πληγώνεται» και από την άμυνά της. Στα τελευταία 6 παιχνίδια της στη Serie A έχει δεχτεί 7 γκολ, μετρώντας μόλις μία ανέπαφη εστία. Αυτό που προβληματίζει είναι ότι τα περισσότερα από τα γκολ που έχει δεχτεί είναι από κακές αμυντικές συμπεριφορές των κεντρικών αμυντικών της.




Δε χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη

Τέλος, ο παράγοντας κούραση έχει αρχίζει να παίζει το ρόλο του. Το ρόστερ του Ιντζάγκι δεν έχει το απαραίτητο βάθος και αυτό φάνηκε κόντρα στη Σασουόλο. Η Ίντερ προερχόταν από ένα εξαντλητικό ματς με τη Λίβερπουλ, στο οποίο ηττήθηκε με σκληρό τρόπο. Ο Ιντζάκι αναγκάστηκε να κάνει αλλαγές κόντρα στη Σασουόλο και αυτό επηρέασε την απόδοση της ομάδας του. Παράλληλα, στο 2ο ημίχρονο, η εικόνα του κατάκοπου Πέρισιτς είναι ενδεικτική της κούραση των «νερατζούρι».

Το μαξιλαράκι ασφαλείας της Ίντερ έχει εξαφανιστεί πια και δεν επιτρέπεται νέα γκέλα. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι το έθεσε καλύτερα από όλους στη συνέντευξη τύπου μετά την πρόσφατη ήττα.

«Θα αναλύσουμε την κατάσταση. Γνωρίζουμε ότι απομένουν 13 αγώνες, είμαστε όλοι εκεί ψηλά και θέλουμε να συνεχίσουμε. Το γεγονός είναι ότι μια ομάδα που θέλει να κερδίσει το Scudetto δεν μπορεί να έχει την ίδια λανθασμένη προσέγγιση όπως κάναμε σήμερα» είπε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ