ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Οσιμέν και… σώθηκε η Νάπολι στη Σαρδηνία (vid)

H Κάλιαρι κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 87' όταν ο Βίκτορ Οσιμέν έδωσε τη λύση στην Νάπολι (1-1) και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οσιμέν και… σώθηκε η Νάπολι στη Σαρδηνία (vid)

Tο γκολ του Βίκτορ Οσιμέν χάρισε στην Νάπολι το βαθμό της ισοπαλίας από ένα παιχνίδι που ίσως να μην άξιζε κάτι παραπάνω από την ήττα. Η Κάλιαρι άνοιξε το σκορ στο 58′ με τον Περέιρο. Ήταν καλύτερη αλλά στο 87′ λύγισε.

Το ματς

Η 26η αγωνιστική της Serie A έφερε τη Νάπολι στη Σαρδηνία αντιμέτωπη με την μαχητική Κάλιαρι. Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στο ιταλικό νησί έχοντας στο μυαλό τους την προσεχή δεύτερη συνάντηση με την Μπαρτσελόνα για το Europa League. Εκεί θέλει να ρίξει το βάρος ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και φάνηκε απόψε. Ο Ιταλός τεχνικός παρέταξε μια Νάπολι με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της.

Αυτό έκανε την Κάλιαρι από την αρχή να δει με άλλο μάτι το ματς. Οι νησιώτες του Ματζάρι από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξαν πως είχαν όρεξη να επιτεθούν και να βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους τους. Στο πρώτο μέρος η Νάπολι τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Κάλιαρι. Οι Ναπολιτάνοι μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως ουδέποτε απείλησαν σημαντικά την αντίπαλη εστία. Μοιραία το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε στο 0-0 με τις δύο ομάδες όμως να αφήνουν υποσχέσεις για ακόμη καλύτερο δεύτερο ημίχρονο.

‘Ετσι κι έγινε! Στην επανάληψη, η Κάλιαρι ανέβασε κι άλλο ταχύτητα. Η ομάδα από τη Σαρδηνία πάτησε την περιοχή του Οσπίνα και στο 58’ ευτύχησε να ανοίξει πρώτη το σκορ του αγώνα. Ο Περέιρο έγινε κάτοχος της μπάλας αρκετά μέτρα έξω από την αντίπαλη περιοχή. Σημάδεψε εστία, έκανε το σουτ και κέρδισε τον Λατίνο τερματοφύλακα της Νάπολι. Κακή αντίδραση του Οσπίνα με την μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του και να καταλήγει στα δίχτυα του. Τρία λεπτά όμως με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το σκορ δίνοντας ζωή στην ομάδα του.

Ο Οσίμεν λύτρωσε την Νάπολι

Όσο περνούσε ο χρόνος η Νάπολι κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Η Κάλιαρι με τη σειρά της όμως καιροφυλαχτούσε στην κόντρα δημιουργώντας συχνά πυκνά μεγάλους κινδύνους στους φιλοξενούμενους. Και εκεί που δεν έγινε το 2-0, ο Οσίμεν έγραψε στο 87′ το 1-1. Ο ταλαντούχος επιθετικός πήδηξε ψηλότερα από τον αντίπαλό του και με όμορφη κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία λίγο πριν αυτό οδηγηθεί στο φινάλε του.

 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ