ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Γιουβέντους και Βιγιαρεάλ άφησαν χρωστούμενα ενόψει της ρεβάνς (vid)

Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς άφησαν Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους, οι οποίες έμειναν ισόπαλες 1-0 στο στάδιο «Θεράμικα».

Γιουβέντους και Βιγιαρεάλ άφησαν χρωστούμενα ενόψει της ρεβάνς (vid)

Στο πλαίσιο του 1ου σκέλους της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους φιλοξενήθηκε από τη Βιγιαρεάλ στο στάδιο «Θεράμικα». Σε ένα ματς με τη Γιουβέντους να αμύνεται περισσότερο και τη Βιγιαρεάλ να επιτίθεται, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Η τριάδα στην άμυνα της «Γιούβε» λειτούργησε καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού αλλά στο τέλος επιβραβεύτηκε και η επιθετικότητα των γηπεδούχων. Έτσι, όλα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στην Ιταλία.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Γιουβέντους κατάφερε να αιφνιδιάσει τη Βιγιαρεάλ πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό του παιχνιδιού. Ειδικότερα, μετά από κλέψιμο της μπάλας στη μεσαία γραμμή, ο Ντανίλο, με μεγάλη μπαλιά βρήκε τον Βλάχοβιτς στην πλάτη της άμυνας. Ο Σέρβος κλείστηκε από τον Αλμπιόλ αλλά με κάποιο τρόπο βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό ήταν το 1ο γκολ του Τσάμπιονς Λιγκ στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση. Χρειάστηκε μόλις 32 δευτερόλεπτα για να το πετύχει.

Μετά το γκολ, η «μεγάλη κυρία», οπισθοχώρησε πάρα πολύ, με τη Βιγιαρεάλ να κυριαρχεί με κατοχή ψηλά στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι, επιχείρησαν να απαντήσουν άμεσα αλλά ο Λο Σέλσο σημάδεψε το κάθετο δοκάρι από την καρδιά της περιοχής.

Η Βιγιαρεάλ είχε εγκατασταθεί στην περιοχή της Γιουβέντους και απείλησε ξανά με τον Τσουκουέζε να γυρίζει για τον Νταντζούμα, ο οποίος δε μπόρεσε με τακουνάκι να νικήσει τον Σέζνι.

Η ομάδα του Αλέγκρι άρχισε να ισορροπεί ελαφρώς το παιχνίδι μετά το 22ο λεπτό. Έτσι, σποραδικά έβγαινε από το καβούκι της και με τον Μοράτα απείλησε για 2η φορά στο ματς στο 33ο λεπτό.

Κατοχή χωρίς ουσία για τη Βιγιαρεάλ στο 1ο ημίχρονο

Ωστόσο, κατά γενική ομολογία η ομάδα που είχε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της στο πρώτο ημίχρονο ήταν η Βιγιαρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο», όμως, έπεφτε επάνω σε μία πολύ καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Αλέγκρι αμυνόταν με 2 γραμμές άμυνας – πολύ κλειστά η μία με την άλλη – σε σχηματισμό 5-4-1.

Έτσι, δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών των γηπεδούχων να παίξουν ανάμεσα στις γραμμές με τον Λο Σέλσο. Ως εκ τούτου, η Βιγιαρεάλ αναλωνόταν σε μία ακίνδυνη οριζόντια κατοχή μέχρι το τέλος του 1ου 45λεπτου.

Μία αδράνεια εξέθεσε ανεπανόρθωτα την άμυνα της Γιούβε

Στην επανάληψη, η Γιουβέντους επιχείρησε να αιφνιδιάσει ξανά τη Βιγιαρεάλ, δύο λεπτά μετά την επανέναρξη. Ωστόσο, το πλασέ του Μοράτα μετά από σέντρα του Μακένι, πέρασε λίγο άουτ. Οι «μπιανκονέρι» βγήκαν στο 2ο ημίχρονο με πρόθεση να κυκλοφορήσουν περισσότερο τη μπάλα και το κατάφερναν μέχρι το 60ο λεπτό.

Από εκείνο το σημείο και μετά, η Βιγιαρεάλ άρχισε να πιέζει ξανά και έφτασε στην ισοφάριση στο 66ο λεπτό. Μία μπαλιά του Καπού έκοψε στη μέση την άμυνα της Γιουβέντους και ο Παρέχο είχε εύκολο έργο για το 1-1. Για το γκολ φέρει τεράστια ευθύνη ο Ντε Σίλιο και οι στόπερ, καθώς η έλλειψη επικοινωνίας οδήγησε τον Παρέχο σε ένα εντελώς αρμακάριστο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Αυτό το γκολ έκανε πιο προσεκτικές τις 2 ομάδες και παρόλο που η ένταση του παιχνιδιού διατηρήθηκε, δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του αγώνα.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ