ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι έχει φέρει σκέψεις… ανανέωσης στον Ντεμπελέ!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ φέρεται να ξανασκέφτεται την ανανέωση με την Μπαρτσελόνα, λόγω της εμπιστοσύνης που του δείχνει ο Τσάβι, αλλά οι Καταλανοί έχουν τις επιφυλάξεις τους.

Ο Τσάβι έχει φέρει σκέψεις… ανανέωσης στον Ντεμπελέ!

Η καριέρα του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα έχει τεράστια σκαμπανεβάσματα. Το καλοκαίρι του 2017 η ισπανική ομάδα έκανε δικό της τον Γάλλο άσο έναντι κάτι παραπάνω από 100 εκατομμυρίων ευρώ. Στο πρόσωπο του οι «μπλαουγκράνα» θεώρησαν πως βρήκαν τον φύση και θέση αντικαταστάτη του Νεϊμάρ, που είχε φύγει για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, ο νεαρός εξτρέμ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να δικαιώσει τις προσδοκίες γύρω από το πρόσωπο του. Αν εξαιρέσει κανείς την περσινή σεζόν, που ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ έδειξε λίγο από το ταλέντο του, δεν έχει πείσει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Από τη μια ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του Ντεμπελέ κι από την άλλη οι τραυματισμοί τον έχουν αφήσει πίσω. Την ίδια στιγμή ο Γάλλος άσος βρίσκεται στην επικαιρότητα εδώ και καιρό λόγω του «σίριαλ» της ανανέωσης του. Βλέπετε, το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι κι ο ίδιος ακόμα δεν έχει ανανεώσει. Γι’ αυτό και για περίπου ένα μήνα είχε τεθεί εκτός ομάδας. Ο προπονητής του, Τσάβι, όμως τον στήριξε και δημόσια, αλλά και έμπρακτα βάζοντας τον να αγωνιστεί. Κι αυτό σύμφωνα με την «Sport» φαίνεται πως έχει κερδίσει τον 24χρονο άσο, που σκέφτεται πλέον να παραμείνει στην ομάδα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ντεμπελέ

Τα λόγια του Ντεμπελέ, η καχυποψία της Μπάρτσα και ο τρόπος του Τσάβι

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, οι πιθανότητες ανανέωσης του Ντεμπελέ αυτή τη στιγμή μοιάζουν ελάχιστες. Άλλωστε, αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να τον… ξεφορτωθεί μέσα στον Ιανουάριο. Ωστόσο, ο ίδιος παρέμεινε και ο Τσάβι ήταν αυτός που πήγε κόντρα στην θέληση της διοίκησης και τον έθεσε στα πλάνα του ως το τέλος της σεζόν. Από τη μεριά του ο παίκτης βλέποντας την εμπιστοσύνη του προπονητή του φέρεται να σκέφτεται ολοένα και περισσότερο την παραμονή του, ξεκαθαρίζοντας πως η Μπαρτσελόνα αποτελεί την προτεραιότητα του. Μάλιστα, νιώθει μέλος της ομάδας, αφού οι συμπαίκτες του τον έχουν «αγκαλιάσει» πλήρως, ακόμα κι αν είναι με το ένα πόδι στην έξοδο.

Βέβαια, στις τάξεις της Μπαρτσελόνα είναι ακόμα αρκετά σκεπτικοί με τη στάση του Ντεμπελέ. Κι αυτό γιατί έχουν ακούσει τα ίδια λόγια από τον Γάλλο άσο ουκ ολίγες φορές. Την ίδια στιγμή οι Καταλανοί δεν είναι διατεθειμένοι να του προτείνουν εκ νέου τα χρήματα που απέρριψε πριν λίγο καιρό. Οπότε, σε μελλοντικές συζητήσεις η όποια πρόταση γίνει θα είναι χαμηλότερη. Ταυτόχρονα, οι «μπλαουγκράνα» θεωρούν πως ο μάνατζερ του παίκτη κρατάει τη στάση αυτή για να κερδίσει περισσότερα χρήματα για τον πελάτη του.

Πάντως, ο ίδιος ο Τσάβι δεν έχει κρύψει πως θέλει την παραμονή του Ντεμπελέ. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δημιουργήσει ξανά μια ισχυρή Μπαρτσελόνα και πιστεύει ότι ο Γάλλος μπορεί να βοηθήσει. Βέβαια, ο ίδιος θα σεβαστεί όποια απόφαση κι αν πάρει ο παίκτης του. Ωστόσο, προσπαθεί με τον τρόπο του να τον πείσει να παραμείνει στον σύλλογο, δείχνοντας του πως θα έχει βασικό ρόλο. Κι απ’ ό,τι φαίνεται ο τρόπος του Τσάβι αρχίζει να έχει επιτυχία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ