ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: «Μαγειρεύει» από τώρα για το 2025 με συνταγή από το Παρίσι
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Παρί και Μπαπέ έχουν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα»

Ο Κίλιαν Μπαπέ, σύμφωνα με τον Ζερόμ Ροτέν έχει αρχίσει να έρχεται πιο κοντά με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά το θέμα της ανανέωσης του δεν έχει ακόμη «τρέξει» πλήρως.

«Παρί και Μπαπέ έχουν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα»

Το περασμένο καλοκαίρι το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ είχε εξελιχθεί σ’ ένα τεράστιο «σίριαλ». Κι αυτό γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες για να τον αποκτήσει. Άλλωστε, ο Γάλλος άσος είναι διακαής πόθος εδώ και κάμποσα χρόνια. Εξάλλου, γύρω από αυτόν θέλει να χτίσει όλο το μέλλον της, ελπίζοντας να κυριαρχήσει στα επόμενα χρόνια. Αυτός ήταν και ο λόγος που κατέθεσε πρόταση ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να τον κάνει άμεσα δικό της το καλοκαίρι. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι είπαν «όχι» στην προσφορά αυτή και τον κράτησαν στις τάξεις τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, η γαλλική ομάδα πήρε ένα αρκετά μεγάλο ρίσκο, αφού το συμβόλαιο του Μπαπέ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει πως από την 1η Ιανουαρίου ο Γάλλος άσος είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και να αποχωρήσει. Κάτι που προσπαθεί να εκμεταλλευθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, που φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του. Την ίδια στιγμή η Παρί καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσος της, Ζερόμ Ροτέν, που μίλησε στο «RMC Sports» και αποκάλυψε πως οι Παριζιάνοι και ο παίκτης έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας το τελευταίο διάστημα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ

«Είναι ακόμα στο 65% οι πιθανότητες αποχώρησης του Μπαπέ»

Ο Ρότεν τόνισε πως το καλοκαίρι ο Μπαπέ έμοιαζε κατά 99% να βρίσκεται εκτός Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό έχει ανοίξει ένας νέος δίαυλος επικοινωνίας και πλέον οι πιθανότητες αποχώρησης του έπεσαν στο 65%. Βέβαια, παραμένουν ακόμα εναντίον της γαλλικής ομάδας. Παράλληλα, για τον παλαίμαχο άσο θα παίξει καθοριστικό ρόλο και η ρεβάνς της Παρί με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League. Κι αυτό γιατί μια ενδεχόμενη πρόκριση της γαλλικής ομάδας θα της δώσει ακόμα πιο πολλές πιθανότητες να τον κρατήσει.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, Μπαπέ και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα. Τα πράγματα έχουν θερμάνει αρκετά, αυτή είναι η πραγματικότητα. Τον Αύγουστο οι πιθανότητες να φύγει έφταναν το 99%. Τώρα το πράγμα έχει αλλάξει κάπως κι έχουμε φτάσει στο 65%. Βέβαια, το κλίμα όπως φαίνεται είναι ακόμα κόντρα στην Παρί. Μου έχουν πει, πάντως, πως το κλίμα μπορεί να αλλάξει κι άλλο υπέρ της ανά πάσα στιγμή. Θα μετρήσει αρκετά και το αθλητικό κομμάτι, ειδικά το τι θα κάνει η Παρί φέτος. Απ’ ό,τι ξέρω αν αποκλείσει τη Ρεάλ, τότε μπορεί να κερδίσει αρκετούς πόντους για την ανανέωση. Είναι σημαντικό να ειπωθεί αυτό, γιατί ακόμα δεν έχει προκριθεί», ανέφερε ο Ροτέν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ