Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στη μάχη για τον παιχταρά της Σασουόλο (και) η Νάπολι
Νάπολι

Στη μάχη για τον παιχταρά της Σασουόλο (και) η Νάπολι

Ο Τζιανλούκα Σκαμάκα σκόραρε τις προάλλες στο ματς του «Τσουζέπε Μεάτσα» κόντρα στην Ίντερ και γίνεται πόλος έλξης για τους «μεγάλους» της Ιταλίας.

23.02.2022 | 19:18

Η Ίντερ εργάζεται σκληρά για να αποκτήσει τον Τζιανλούκα Σκαμάκα. Τον παίκτη που την πλήγωσε την περασμένη Κυριακή μέσα στο γήπεδό της. Αλλά τώρα πρέπει να είναι επιφυλακτική με τη Νάπολι , η οποία φέρεται να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τη Σασουόλο.

Ο 23χρονος Ιταλός επιθετικός ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους των «νερατζούρι» τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό βρίσκονται σε συζητήσεις τόσο με τη Σασουόλο όσο και με το περιβάλλον του παίκτη. Ο ίδιος κΚάνει καλή σεζόν για τους «νεροβέρντι», έχοντας σκοράρει 10 γκολ σε 24 εμφανίσεις στη Serie A μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Προσέχει για να έχει η Νάπολι

Όπως αναφέρει το Calciomercato, η Νάπολι είναι πρόθυμη να υπογράψει τον Σκαμάκα. Και τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεκινήσει αρχικές συνομιλίες με τη Σασουόλο προκειμένου να πάρουν προβάδισμα. Ενώ δεν έχουν σχέδια να πουλήσουν τον Βίκτορ Οσιμέν, προετοιμάζονται για την αποχώρηση του Λορένζο Ινσίνιε, και πιθανώς και του Ντρις Μέρτενς.

Η Ίντερ φέρεται να έχει προσφέρει περίπου 30-40 εκατομμύρια ευρώ για τον 23χρονο Ιταλό φόργουορντ, αλλά η Σασουόλο δεν θέλει να προσφέρει εκπτώσεις σε μια συμφωνία, οπότε η υπόθεση έχει… ζουμί ακόμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version