ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Άδοξο τέλος στην ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού (vid)

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τα play off του Γιουρόπα Λιγκ, χάνοντας εντός έδρας με κάτω τα χέρια από την Αταλάντα με 3-0.

Άδοξο τέλος στην ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού (vid)

Στη ρεβάνς για τα play off του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Αταλάντα στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν ποτέ στη διεκδίκηση της πρόκρισης και ηττήθηκαν και στο 2ο ματς  – αυτή τη φορά με 3-0.

Η ομάδα του Μαρτίνς αμύνθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά μία αδράνεια στην άμυνα έβαλε μπροστά την Αταλάντα. Από πλευράς δημιουργίας, οι γηπεδούχοι ήταν ακίνδυνοι και στο τέλος η ποιότητα του Μαλινόφσκι ήταν αρκετή για την διαμόρφωση του τελικού 3-0.  Έτσι, οι «μπεργκαμάσκι» προκρίθηκαν στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

H Αταλάντα μπήκε στο παιχνίδι με διάθεση να πιέσει σε όλο το γήπεδο. Αυτό δυσκόλευε την ανάπτυξη γηπεδούχων, οι οποίοι, όμως, απείλησαν πρώτοι. Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Καμαρά σούταρε από μακριά, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε όσο περισσότερο μπορούσε να μην αμύνεται χαμηλά στο γήπεδο αλλά να πιέζει και αυτός με τη σειρά του την Αταλάντα.

Έτσι, μετά από 20 λεπτά, οι γηπεδούχοι είχαν ισορροπήσει το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν λίγο περισσότερο την κατοχή αλλά χωρίς να απειλούν. Παράλληλα, πρόσεχαν τα νώτα τους και δεν έπαιρναν ρίσκα.

Ωστόσο, και η ομάδα του Μαρτίνς ήταν εξίσου ακίνδυνη. Η μπάλα δεν περνούσε από τη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα η ανάπτυξη των γηπεδούχων να είναι προβληματική. Έτσι, οι στόπερ ή ακόμα και ο Βάτσλικ πραγματοποιούσαν κάποιες καταδικασμένες μεγάλες μπάλες προς τον Τικίνιο.

Η ομάδα του Γκασπερίνι ήταν αυτή που τελικά ευτύχησε να σκοράρει στο 40ο λεπτό. Από τα πλάγια ο Μέλε πάτησε περιοχή και μετά από αδράνεια του Λαλά να διώξει τη μπάλα, ο Δανός έγραψε το 1-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Ο Μαλινόφσκι «κλείδωσε» την πρόκριση για τον Ολυμπιακό

Στο 2ο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός άλλαξε σχηματισμό. Ο Μασούρας πήρε τη θέση του Σισέ και το 3-4-2-1 έγινε 4-2-3-1. Η ομάδα του Μαρτίνς ήταν πια υποχρεωμένη να επιτεθεί και είχε κερδίσει μέτρα στο γήπεδο με το ξεκίνημα της επανάληψης.

Η είσοδος του Βαλμπουενά στη θέση του Ονιεκούρου δεν άλλαξε κάτι, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν πολλές μεταβιβάσεις προς τα πίσω και να μην απειλούν.

Την ίδια ώρα η Αταλάντα «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση μόλις σε 2 λεπτά. Από το 67ο λεπτό έως το 69ο λεπτό, ο Μαλινόφσκι πήρε το «όπλο» του και διαμόρφωσε το 3-0 με 2 προσωπικά γκολ.

Αρχικά, μετά από κόντρα επίθεση της ομάδας τους, η μπάλα έφτασε στην μεγάλη περιοχή και εκείνος με κοντινό πλασέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βάτσλικ. Το 3-0 ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ο Ο 28χρονος παρέλαβε τη μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα σουτ «οβίδα» έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα.

Αυτό το τέρμα έβαλε το παιχνίδι για ύπνο. Ο Ολυμπιακός συμβιβάστηκε με τον αποκλεισμό του και το ματς κύλησε χωρίς καμία άλλη αξιόλογη φάση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΦΜ: 801539091

Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η: 158754938000

Έδρα: Κρέμου, 137. Καλλιθέα