ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

«Ποια συμφωνία το 2023; Ο Χάαλαντ είναι Bugatti, τον χρησιμοποιείς άμεσα!»

Για το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και φίλος της οικογένειας του παίκτη, Γιαν Άγκε Φιόρτοφτ, διαψεύδοντας τα σενάρια περί συμφωνίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το 2023.

«Ποια συμφωνία το 2023; Ο Χάαλαντ είναι Bugatti, τον χρησιμοποιείς άμεσα!»

Εδώ και μια τριετία ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι δεδομένα ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο. Κάτι που ο Νορβηγός φορ αποδεικνύει ολοένα και περισσότερα με τα όσα πετυχαίνει με την Ντόρτμουντ. Εξάλλου, μόλις την περσινή σεζόν πέτυχε 41 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ σε 41 παιχνίδια, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Βεστφαλών στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας και την είσοδο στην τετράδα της Bundesliga. Ο νεαρός επιθετικός συνεχίζει ακριβώς με την ίδια… τρέλα και φέτος. Γι’ αυτό και ήδη μετρούσε 23 γκολ κι έξι ασίστ σε 20 παιχνίδια, πριν από τον τραυματισμό του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Χάαλαντ μετράει μέρες πλέον για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αλλά την ίδια στιγμή έχει έρθει στην επικαιρότητα για το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του. Βλέπετε, ο Νορβηγός φορ έχει ρήτρα ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του με την Ντόρτμουντ για το καλοκαίρι. Έτσι, αν μια ομάδα τον θελήσει απλά μπορεί να καταβάλλει το ποσό αυτό και να τον κάνει δικό της. Βέβαια, πριν από λίγες ημέρες δημοσίευμα ήθελε τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει προτείνει στον νεαρό άσο να περιμένει ως το καλοκαίρι του 2023 για να τον αποκτήσει εκείνη. Ωστόσο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και φίλος της οικογένειας του παίκτη, Γιαν Άγκε Φιόρτοφτ, διέψευσε το σενάριο αυτό και παρομοίασε τον 21χρονο με… Bugatti.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Καμία συμφωνία με τη Ρεάλ και… προοικονομία φυγής του Χάαλαντ το καλοκαίρι

Σε tweet του ο Φιόρτοφτ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία του Χάαλαντ με τη Ρεάλ για το 2023. Έπειτα τόνισε πως ο Νορβηγός δεν είναι σαν τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που μπορεί κάποιος να τα αφήσει παρκαρισμένα μέχρι να τα χρειαστεί. Αντιθέτως στα μάτια του, ο Νορβηγός φορ είναι σαν μια Bugatti, την οποία όποιος την έχει την χρησιμοποιεί άμεσα. Αν μη τι άλλο ήταν ένας πρωτότυπος τρόπος διάψευσης μιας φήμης από το περιβάλλον του επιθετικού της Ντόρτμουντ. Παράλληλα, ο Φιόρτοφτ θεωρεί σχεδόν… σίγουρη την αποχώρηση του παίκτη το καλοκαίρι, χωρίς όμως να φαίνεται προς τα που θα κινήσει.

«Παρακαλώ σταματήστε αυτές τις ιστορίες “συμφωνίας 2023”. Δεν είναι ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που μπορεί να μείνει παρκαρισμένο κάπου μέχρι να χρειαστεί. Ο Χάαλαντ είναι σαν μια Bugatti που ήδη χρησιμοποιείς», ανέφερε ο Φιόρτοφτ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ