ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ζιντσένσκο: «Πούτιν, εύχομαι να πεθάνεις» (pic)

Το δικό του μήνυμα προς τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, έστειλε ο ακραίος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ολεξάντρ Ζιντσένκο.

Ζιντσένσκο: «Πούτιν, εύχομαι να πεθάνεις» (pic)

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι το πρόσωπο των ημερών. Ο πρόεδρος της Ρωσίας διέταξε εισβολή στην Ουκρανία τα ξημερώματα. Κάτι που σημαίνει ότι οι Ουκρανοί θα πρέπει είτε να πολεμήσουν για τα εδάφη τους, είτε να φύγουν από αυτά όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να παραμείνουν ασφαλείς.

Ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο μένει στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Μάντσεστερ μιας και είναι παίκτης της Σίτι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον νοιάζει ή δεν παρακολουθεί όλα όσα γίνονται στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Γι’ αυτό το λόγο, μέσω των social media που διαθέτει έστειλε το δικό του μήνυμα. Ένα μήνυμα που σοκάρει για το πόσο ωμό είναι.

«Βλαντιμίρ Πούτιν, εύχομαι να πεθάνεις. Με τον πιο βίαιο και σκληρό τρόπο που υπάρχει. Εύχομαι να πεθάνεις για την απόφαση που πήρες εις βάρος της Ουκρανίας. Όλος ο κόσμος παρακολουθεί αυτό που κάνεις και αυτά που λες», ήταν το μήνυμα του Ζιντσένκο στο Instagram.

Ωστόσο, μετά από μερικές ώρες και όταν αυτό είχε πάρει διαστάσεις η ίδια η πλατφόρμα του το διέγραψε μιας και ήταν αντίθετο με τις αρχές της.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Δεν είναι μόνο ο Ζιντσένκο που τα «χώνει» στον Πούτιν!

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν βρίσκεται πολλά χρόνια στην ηγεσία της Ρωσίας. Έχει δείξει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ότι ξέρει πως να παίρνει αυτό που θέλει και όπως το θέλει. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του ήταν η Ουκρανία.

Όμως, εκτός από τον μπακ της Μάντσεστερ Σίτι που έστειλε το δικό του μήνυμα δεν ήταν μόνο αυτός που έδειξε ότι είναι αντίθετος στην απόφαση του Ρώσου ηγέτη.

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν με τις αποφάσεις που έχει πάρει έχει κάνει και άλλους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να ενωθούν και να δείξουν πως αυτός ο πόλεμος που μόλις ξεκίνησε πρέπει να σταματήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται με όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα γίνεται.

Ωστόσο, πέρα από το μήνυμα μίσους που έγραψε ο Ζιντσένσκο με αποδέκτη τον Πούτιν είχε να γράψει και κάτι για τον λαό της Ουκρανίας. «Όλος ο πολιτισμένος κόσμος ανησυχεί για όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα μου. Δεν μπορώ να μείνω απαθής γι’ αυτό και στέλνω το δικό μου μήνυμα από εδώ πέρα. Η Ουκρανία είναι η χώρα μου. Εκεί γεννήθηκα και εκεί μεγάλωσα.

Η χώρα της οποίας τα χρώματα φοράω σε διεθνές επίπεδο. Μιας χώρας, της οποίας τα σύνορα πρέπει να παραμείνουν ίδια και να μην τα πειράξει κανείς. Η Ουκρανία ανήκει στους Ουκρανούς και δεν πρόκειται να παραδοθεί ποτέ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ