ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Δυναμικό… μπάσιμο από Λαπόρτα για τον Χάαλαντ!

Το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει κι ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, θέλησε να κάνει δυναμικό... μπάσιμο για την απόκτηση του, έχοντας μυστική συνάντηση με τον ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα πριν λίγες μέρες.

Δυναμικό… μπάσιμο από Λαπόρτα για τον Χάαλαντ!

Την τελευταία τριετία ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί δεδομένα έναν από τους κορυφαίος επιθετικούς στον κόσμο. Κάτι που ο Νορβηγός φορ επιβεβαιώνει συνεχώς με τις εμφανίσεις του σε αυτό το διάστημα. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 41 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ σε 41 παιχνίδια, οδηγώντας την Ντόρτμουντ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας και την τετράδα της Bundesliga. Ο νεαρός άσος συνέχιζε στον ίδιο φρενήρη ρυθμό και φέτος, μέχρι να τραυματιστεί. Άλλωστε, μετρούσε ήδη φέτος 23 γκολ και έξι ασίστ σε 20 συμμετοχές, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Χάαλαντ μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ενώ την ίδια στιγμή το «σίριαλ» για το μέλλον του έχει αρχίσει να βγαίνει στην επιφάνεια. Βλέπετε είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Νορβηγός έχει ρήτρα 80 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του με την Ντόρτμουντ για το καλοκαίρι. Κάτι που έχει φέρει έντονο ενδιαφέρον από κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες για χάρη του. Ήδη, οι Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης φέρονταν να κάνουν τις κινήσεις τους για να τον αποκτήσουν. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», η Μπαρτσελόνα είναι αυτή που έκανε το πιο δυνατό… μπάσιμο. Κι αυτό γιατί ο πρόεδρος της, Τζουάν Λαπόρτα, συναντήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Μονακό με τον ατζέντη του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, για να συζητήσουν τη μεταγραφή του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Χάαλαντ

Το κόστος μιας πιθανής μεταγραφής και η επιθυμία του Χάαλαντ

Εξάλλου, εδώ και καιρό ο Χάαλαντ αποτελεί τον βασικό στόχο της Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι. Ο Λαπόρτα θέλει να δημιουργήσει ξανά μια ισχυρή ομάδα, χτίζοντας την γύρω από τον Νορβηγό φορ. Γι’ αυτό και θέλει να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του από τώρα. Βλέπετε, μια ενδεχόμενη απόκτηση του θα αναγκάσει τους «μπλαουγκράνα» να δεσμεύσουν αρκετά χρήματα. Κι όλα αυτά σε μια δύσκολη περίοδο όσον αφορά τα οικονομικά τους. Κι αυτό γιατί το κόστος της απόκτησης του θα ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ μαζί με όλα τα μπόνους. Εξάλλου, πέραν των 80 εκατ. της μεταγραφής θα χρειαστούν άλλα 40 εκατομμύρια σε προμήθειες, του Ραϊόλα και του πατέρα του παίκτη.

Βέβαια, δεν είναι δεδομένο πως η Μπαρτσελόνα θα αποκτήσει τον Χάαλαντ. Ωστόσο, οι Καταλανοί θέλουν να είναι προετοιμασμένοι αν τους δοθεί η ευκαιρία, έχοντας ήδη στα πλάνα να ξεφορτωθούν κάποια από τα «βαριά» συμβόλαια της ομάδας. Ο Νορβηγός φορ σχεδόν δεδομένα θα αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι και πλέον η «μάχη» για το μέλλον του έχει «ανάψει».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ