ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Έβγαλε… Λόντι από το καπέλο και βλέπει ξανά τ’ «αστέρια» η Ατλέτικο! (vid)

Ο Ρέναν Λόντι έγινε ήρωας σχεδόν από το... πουθενά και με δύο γκολ οδήγησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη νίκη επί της Θέλτα (2-0), φέρνοντας την ξανά στην τετράδα της La Liga.

Έβγαλε… Λόντι από το καπέλο και βλέπει ξανά τ’ «αστέρια» η Ατλέτικο! (vid)

Η εικόνα της Ατλέτικο Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα δεν έπειθε. Οι συνεχώς σκληροτράχηλοι «ροχιπμπλάνκος» είχαν… μαλακώσει αμυντικά και δέχονταν το ένα γκολ μετά το άλλο. Γι’ αυτό, άλλωστε έμειναν πίσω στη «μάχη» του τίτλου στη La Liga και βρέθηκαν να κυνηγούν την τετράδα. Παράλληλα παιχνίδια όπως αυτό κόντρα στην Θέλτα απέκτησαν πλέον σημασία ζωής ή θανάτου για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι ζει για τέτοια ματς. Με ήρωα και δις σκόρερ τον αριστερό της μπακ, Ρέναν Λόντι, η Ατλέτικο έκαμψε την αντίσταση της ομάδας της Γαλικίας (2-0) και «πάτησε» ξανά τετράδα, αν κι έχει δύο ματς περισσότερα από την Μπαρτσελόνα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η πίεση της Θέλτα και το πρώτο «χτύπημα» του Λόντι

Η Θέλτα ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση έχοντας την κατοχή και προσπαθώντας να απειλήσει. Ωστόσο, η Ατλέτικο έβρισκε χώρους στην κόντρα και είχε την πρώτη καλή στιγμή του ματς στο 8′. Ο Κορέα έκανε ωραία κίνηση και σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Ντιτούρο έδιωξε. Επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Σάβιτς έβαλε τελευταία στιγμή την κόντρα στον Σέρβι πριν σκοράρει.

Ο ρυθμός από εκείνο το σημείο έπεσε αισθητά, με την Ατλέτικο να δίνει χώρο και να ψάχνει τη στιγμή της στην κόντρα. Κι αυτή η στιγμή της δόθηκε στο 36′, όταν και πήρε προβάδισμα στο σκορ. Από βαθιά μπαλιά του Κοντογκμπιά ο Λόντι έκανε το κοντρόλ και με διαγώνιο σουτ, που κόντραρε λίγο στον Μάγιο, βρήκε δίχτυα για το 1-0! Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με την Ατλέτικο να έχει το προβάδισμα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ατλέτικο

Γκολ deja vu από τον Βραζιλιάνο που «κλείδωσε» τη νίκη

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με την Θέλτα να έχει το μεγαλύτερο μέρος της κατοχής, αλλά να μην απειλεί με αξιώσεις. Η Ατλέτικο από την άλλη έψαχνε τη στιγμή της στην κόντρα, αλλά και όσο είχε την κατοχή. Και στο 61′ κατάφερα να βρει δίχτυα για δεύτερη φορά. Ξανά από μπαλιά του Κοντόγκμπια ο Λόντι βρήκε στην πλάτη της άμυνας και με προβολή έκανε το 2-0!

Μάλιστα έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε ακόμη ένα γκολ. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε έφυγαν γρήγορα στην κόντρα και ο Γκριεζμάν έστρωσε για τον Καράσκο, το σουτ του οποίου έδιωξε ο Ντιτούρο. Στο 81′ ο Γάλλος επιθετικός σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του τρία λεπτά αργότερα. Η Θέλτα δεν το έβαλε κάτω και στο 88′ έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ. Ο Σολάρι έκανε ωραία ενέργεια και μπήκε στην περιοχή, αλλά το δυνατό του σουτ έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Με τη νίκη αυτή η Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασε τους 45 βαθμούς σε 26 ματς κι ανέβηκε στην τέταρτη θέση, στο +3 από την Μπαρτσελόνα, που έχει όμως δύο ματς λιγότερα. Από την άλλη η Θέλτα, που ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από πέντε αγωνιστικές (δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες), έμεινε στους 32 βαθμούς σε 26 παιχνίδια κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει λίγο περισσότερο τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένεθ, Ρεϊνίλντο, Βρσάλικο, Γιορέντε (63′ Ντε Πολ), Ερέρα, Κοντόγκμπια (68′ Λεμάρ), Λόντι (63′ Καράσκο), Φέλιξ (72′ Σουάρες), Κορέα (63′ Γκριεζμάν).

Θέλτα (Εντουάρντο Κουντέτ): Ντιτούρο, Μάγιο, Έιντου, Αραούχο, Γκαλάν, Μπελτράν, Μέντεθ, Σουάρεθ (81′ Σουάρεθ), Σέρβι (75′ Νολίτο), Άσπας, Μίνα (75′ Γκαλιάρντο).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ