ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Η επιστροφή Γουίλσιρ δεν ήταν… γούρικη! (vid)

Ο Τζακ Γουίλσιρ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με την Άαρχους, αλλά το ντεμπούτο του δεν ήταν το ιδανικό, αφού η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2 από την Βέιλε.

Η επιστροφή Γουίλσιρ δεν ήταν… γούρικη! (vid)

Πριν από μια δεκαετία ο Τζακ Γουίλσιρ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο ίδιος είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη του Αρσέν Βενγκέρ, που τον έβαζε βασικό από πολύ νωρίς. Ο Άγγλος μέσος είχε αρχίσει να τον δικαιώνει, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Δεν είναι τυχαίο πως μόλις στα 19 του θεωρούνταν ο μελλοντικός ηγέτης της ομάδας στη μεσαία γραμμή. Ωστόσο, ένας σοβαρός τραυματισμός στον αστράγαλο του το καλοκαίρι του 2011 ήταν η αρχή του τέλους. Χρειάστηκε τότε να μείνει περίπου ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης κι όταν επέστρεψε δεν θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη που ήταν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι τραυματισμοί έγιναν… συνήθεια για τον Γουίλσιρ, που το 2018 αποχώρησε από την Άρσεναλ και για μια τριετία περιπλανήθηκε χωρίς να στεριώσει κάπου. Από το τέλος της σεζόν 2020/21 ο Άγγλος μέσος αναζητούσε ομάδα, συγκλονίζοντας με τα όσα είχε πει για τις δυσκολίες του. Τελικά, η Άαρχους από την Δανία τον υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες ως το καλοκαίρι. Μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής (25/2) έκανε το ντεμπούτο του, αλλά δεν ήταν… γουρλής. Κι αυτό γιατί η ομάδα του ηττήθηκε από την Βέιλε (3-2), στην οποία αγωνίζεται ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Η επιστροφή του Γουίλσιρ δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα

Ο Γουίλσιρ πέρασε στο ματς με αλλαγή στη θέση του Άντερσον στο 90ο λεπτό, στην πρώτη του συμμετοχή από τον Μάιο του 2021, όταν φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Μπόρνμουθ. Μάλιστα, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, ο Άγγλος μέσος έπαιξε συνολικά 17 λεπτά στην αναμέτρηση. Βλέπετε, το ματς είχε σ’ ένα σημείο 10λεπτη καθυστέρηση λόγω προβλήματος στους προβολείς. Ο ίδιος μπήκε με το παιχνίδι στο 2-2, με την ομάδα του να δέχεται το γκολ στο 100′.

Αν μη τι άλλο η επιστροφή του Γουίλσιρ δεν συνδυάστηκε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν έχει τεράστια σημασία. Κι αυτό γιατί άπαντες οι ποδοσφαιρόφιλοι ανέμεναν την επιστροφή του Άγγλου μέσου. Ένας παίκτης που χτυπήθηκε τόσο πολύ από τραυματισμούς στην καριέρα του κι αναζητούσε μια ευκαιρία για να κάνει ξανά αυτό που αγαπάει περισσότερο. Η Άαρχους του έδωσε την ευκαιρία και ο ίδιος καλείται πλέον να την πιάσει από τα «μαλλιά».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ