ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Με αυτόν τον Βλάχοβιτς μόνο στα αστέρια πάει η Γιουβέντους (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Βλάχοβιτς - σκόραρε δις ο Σέρβος - η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα (3-2) από την έδρα της Έμπολι.

Με αυτόν τον Βλάχοβιτς μόνο στα αστέρια πάει η Γιουβέντους (vid)

Έχοντας τον Ντούσαν Βλάχοβιτς σε εξαιρετική βραδιά η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα από την έδρα της μαχητικής Έμπολι. Ο Σέρβος επιθετικός έκανε τα πάντα για να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη. Δύο πανέμορφα γκολ – και ένα του Κεν – ήταν ικανά για να δώσουν το «τρίποντο» στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Η Έμπολι πάλεψε, μείωσε με δύο δικά της γκολ όμως δεν απέφυγε την ήττα. Νίκη 3-2 για τους «μπιανκονέρι».

Το ματς

Η Γιουβέντους ήθελε νίκη και μόνο νίκη απόψε. Με το τρίποντο κόντρα στην Έμπολι η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα έβαζε αρκετά πίσω της την 5η θέση της βαθμολογίας της Serie A. Έτσι κι έγινε. Λίγες ημέρες μετά την ισοπαλία στο Μαδριγάλ με τη Βιγιαρεάλ για το Champions League ήρθε το τρίποντο επί ιταλικού εδάφους. Η Έμπολι έμοιαζε αδύναμη για να σταματήσει την ορμή των «μπιανκονέρι». Περισσότερο να περιορίσει τη δράση του ασταμάτητου Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Το πρώτο μισάωρο του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες να ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο. Η Γιουβέντους ήταν καλύτερη όμως δεν κατάφερνε να μετουσιώσει σε γκολ την ανωτερότητά της. Το ρόδι παρόλα αυτά… έσπασε στο 32′ με πρωταγωνιστή τον Μόιζε Κεν. Ο Ιταλός φορ πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, και ολοκλήρωσε εντυπωσιακά την προσπάθεια των συμπαικτών του. Εκπληκτικό άλμα, κεφαλιά κανονιά και 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση από πλευράς Έμπιολι ήρθε επτά λεπτά μετά με τον Ζουρκόφσκι να ισοφαρίζει σε 1-1 και να δίνει ξανά ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Λίγο πριν βγει όμως το πρώτο ημίχρονο μίλησε η κλάση του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο Σέρβος φορ έκανε τα πάντα τέλεια. Πήρε την μπάλα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής. Έκανε την προσποίηση αποφεύγοντας αμυντικό και τερματοφύλακα και με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 2-1 υπέρ της Γιουβέντους. Σκορ το οποίο έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο. Βλάχοβιτς

Ο Βλάχοβιτς καθάρισε για τη Γιουβέντους

Στην επανάληψη, η «Μεγάλη Κυρία» έπαιξε με τον χρόνο και την υπομονή – που δεν είχε – η Έμπολι. Παιχνίδι αντεπιθέσεων για τους φιλοξενούμενους, το οποίο απέφερε στο 66′ το τρίτο και καθοριστικό γκολ. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο Σέρβος πήρε την μπάλα στην… κόντρα. Πάτησε περιοχή και με σκαφτό πλασεδάκι κέρδισε τον Βικάριο κάνοντας το 3-1. Το μόνο που κατάφερε η Έμπολι ήταν μονάχα να μειώσει σε 3-2. Το γκολ ήρθε από τον Λα Μαντία στο 76′. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή χάρισε μια νίκη κομβικής σημασίας στη Γιουβέντους.

 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ