Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Sport: Θέλει να δοκιμάσει το MLS o Μπουσκέτς!
Πρωτάθλημα Αμερικής

Sport: Θέλει να δοκιμάσει το MLS o Μπουσκέτς!

Ο Ισπανός μέσος της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς, θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο MLS των ΗΠΑ όταν φύγει από τη Βαρκελώνη.

26.02.2022 | 17:38

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να «μετακομίσει» στο MLS μετά το τέλος του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα. Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Sport», ο 33χρονος Ισπανός μέσος, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, «καλοβλέπει» την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος ιδιοκτήτης της αμερικανικής ομάδας παρακολουθεί και άλλα «μεγάλα» ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Λουίς Σουάρες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κ.ά.

Ο έμπειρος άσος, παίζει στους «μπλαουγκράνα» από το 2008. Και στοχεύει να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τον καταλανικό σύλλογο, προκειμένου να μπορέσει να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, στο Κατάρ. Σε αυτά τα 14 χρόνια, ο Μπουσκέτς, μετρά 663 συμμετοχές με την φανέλα της Μπάρτσα, ενώ έχει σκοράρει 16 φορές και έχει μοιράσει 42 ασίστ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Φέτος ο 33χρονος χαφ έχει παίξει σε 34 παιχνίδια με τη φανέλα των Καταλανών. Διανύοντας μια γεμάτη σεζόν όντας ο αρχηγός της ομάδας του. Έχει σκοράρει ένα γκολ στο πρωτάθλημα απέναντι στη Θέλτα στις 6 Νοεμβρίου του 2021.. Ενώ έχει σημειώσει μια ασίστ, στον αποκλεισμό από την Αθλέτικ Μπιλμπάο από το Κύπελλο στις 20 Ιανουαρίου.

Βέβαια, για να αποχωρήσει από την Μπάρτσα, θα πρέπει να μην υπάρξει καμία κουβέντα περί ανανέωσης. Αυτό θα το δούμε εν καιρώ, ίσως και του χρόνου. Η διάθεση πάντως για αλλαγή παραστάσεων από πλευράς Μπουσκέτς υπάρχει, μιας και ο παίκτης δεν έχει φορέσει ποτέ φανέλα άλλου συλλόγου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Πρωτάθλημα Αμερικής
Exit mobile version