ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Επίσημο: Τέλος από την Λιντς ο Μπιέλσα! (pic)

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Λιντς, πληρώνοντας το «μάρμαρο» για τις τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις της ομάδας.

Επίσημο: Τέλος από την Λιντς ο Μπιέλσα! (pic)

Ήταν γνωστό ήδη από το βράδυ του Σαββάτου (26/2) και πλέον πήρε και επίσημο χαρακτήρα. Η Λιντς ανακοίνωσε το τέλος εποχής του Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της, έπειτα από 3,5 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας. Αφορμή γι’ αυτό αποτέλεσαν οι τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις της ομάδας στην Premier League, όπου μετράει πέντε ήττες στα τελευταία έξι ματς. Μάλιστα, τα αγγλικά Μέσα τονίζουν πως η απόφαση αυτή είχε παρθεί ήδη μετά την συντριβή από τη Λίβερπουλ (6-0). Ωστόσο, η σαββατιάτικη νέα μεγάλη ήττα (4-0) από την Τότεναμ αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Αργεντινού τεχνικού.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πάντως, το πέρασμα του Μπιέλσα, ακόμα κι αν ολοκληρώθηκε με την απόλυση του, μόνο ως πετυχημένο μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο ίδιος ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι του 2018 και στη δεύτερη του σεζόν την επανάφερε στην Premier League έπειτα από 16 χρόνια. Μάλιστα, στην πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία οδήγησε τα «παγώνια» στην 9η θέση, με την καλύτερη συγκομιδή νεοφώτιστης ομάδας από το 2001. Ωστόσο, φέτος τα πράγματα… ζόρισαν αρκετά με συνέπεια την αποχώρηση του. Πάντως, η αγγλική ομάδα φαίνεται πως έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τον έγκυρο δημιοσγράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έχει συμφωνήσει με τον πρώην προπονητή της Λειψίας, Τζέσε Μαρτς.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Πρόεδρος Λιντς: «Η απόλυση Μπιέλσα είναι η πιο σκληρή απόφαση που χρειάστηκε να πάρω»

Ο πρόεδρος της Λιντς, Αντρέα Ραντριτζάνι, μίλησε για την απόλυση του Μπιέλσα, χαρακτηρίζοντας την ως την πιο δύσκολη απόφαση της θητείας του. Ο Ιταλός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον 66χρονο προπονητή, τονίζοντας πως άλλαξε όλη την κουλτούρα του συλλόγου. Μάλιστα, επισήμανε πως όλες αυτές οι στιγμές που δημιουργήθηκαν θα μείνουν αξέχαστες σε άπαντες στην ομάδα. Ωστόσο, υπογράμμισε πως έπρεπε να ενεργήσει με βάση το συμφέρον της Λιντς για να διασφαλίσει την παρουσία της στην Premier League.

«Αυτή ήταν η πιο σκληρή απόφαση που χρειάστηκε να πάρω κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Λιντς Γιουνάιτεντ, λαμβάνοντας υπόψη όλη την επιτυχία που είχε ο Μαρσέλο στον σύλλογο. Με τον Μαρσέλο στο τιμόνι είχαμε τρεις απίστευτες σεζόν. Άλλαξε την κουλτούρα του συλλόγου και έφερε μια νοοτροπία νικητή σε όλους μας. Οι στιγμές που δημιουργήθηκαν, ιδιαίτερα τη σεζόν 2019/20 και η κατάκτηση της ανόδου στην Premier League, θα μείνουν φυσικά ανεξίτηλα χαραγμένες στις μνήμες όλων, συμπεριλαμβανομένων εμένα και των φιλάθλων.

Ωστόσο, πρέπει να ενεργήσω προς το συμφέρον του συλλόγου και πιστεύω ότι απαιτείται μια άμεση αλλαγή για να διασφαλίσουμε την παρουσία μας στην Premier League. Τα πρόσφατα αποτελέσματα δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας. Βρισκόμαστε σε μια επισφαλή θέση στο πρωτάθλημα και νιώθω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρω έναν νέο προπονητή, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πιο κρίσιμη φάση της σεζόν», ανέφερε ο Ραντριτζάνι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ