ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Φωτιά και λάβρα η Παρί – Επιτέλους έβγαλε γούστα στο χορτάρι (vid

Μετά από ένα προβληματικό πρώτο 40λεπτο, η Παρί Σεν Ζερμέν έβγαλε γούστα στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας τη Σεντ Ετιέν με 3-1.

Φωτιά και λάβρα η Παρί – Επιτέλους έβγαλε γούστα στο χορτάρι (vid

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ligue 1, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξένησε την Σεντ Ετιέν στο «Παρκ Ντε Πρενς». Οι Παριζιάνοι αν και έμειναν πίσω στο σκορ, είδαν τους μεγάλους αστέρες τους να αναλαμβάνουν δράση, με το τελικό 3-1 υπέρ τους, να τους αδικεί.

Μέσι και Μπαπέ συνεργάστηκαν άψογα στον αγωνιστικό χώρο και το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο αν οι γηπεδούχοι δεν ήταν τόσο άστοχοι. Έτσι, ξεπέρασαν την ήττα από τη Ναντ και επέστρεψαν στις νίκες, φτάνοντας στο +16 από τη 2η Νις.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Σεντ Ετιέν μπήκε με πρόθεση να παίξει και όχι να κλειστεί πίσω. Έτσι, επιβραβεύτηκε για την πίεση της ψηλά μόλις στο 15ο λεπτό. Ο Ντανίλο έχασε τη μπάλα σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο και ο Μπουάνγκα πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Αυτό το γκολ έκανε την Παρί Σεν Ζερμέν να αναλάβει τη μπάλα περισσότερο στα πόδια της, με την Σεντ Ετιέν να την περιμένει και να ψάχνει τις αντεπίθεσης. Η ομάδα του Ποκετίνο τα έβρισκε σκούρα, καθώς παρά την εδαφική της υπεροχή δεν απειλούσε. Κινδύνευε, μάλιστα, να εκτεθεί από τις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων και χρειάστηκε η απόκρουση του Ντοναρούμα και η παρέμβαση του Κιμπέμπε σε δύο περιπτώσεις για να αποτραπεί το 2-0.

Όλα έδειχναν ότι η Σεντ Ετιέν θα προηγούταν στο ημίχρονο. Λίγο πριν τη λήξη του, όμως, ο Λιονέλ Μέσι με μία ενέργεια του άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Ειδικότερα, παρέλαβε τη μπάλα στη δεξιά πτέρυγα και μία μπαλιά «ξυραφιά» έκοψε την άμυνα της Σεντ Ετιέν στη μέση. Ο Κιλιαν Μπαπέ που έκανε τη κίνηση στο χώρο δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω. Έτσι, παρέλαβε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και χωρίς κοντρόλ σούταρε για το 1-1. Ευθύνη φέρει και τερματοφύλακας, καθώς το τελείωμα του Γάλλοτ δεν είχε πολλή δύναμη.

Η Παρί έβγαλε γούστα στο 2ο ημίχρονο

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ολοκληρώθηκε το πρώτο. Οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν εκ νέου για το 2ο γκολ της Παρί στο 48΄. Ξανά ο Μέσι ντύθηκε δημιουργός, με τον Μπαπέ να εκτελεί από πολύ πιο δύσκολη γωνία αυτή τη φορά για το 2-1.

Ο Κιλιάν Μπαπέ βρισκόταν σε δαιμονιώδη κατάσταση και το απέδειξε στο 53ο λεπτό. Αυτή τη φορά από το ρόλου του «σερβιτόρου». Με το εξωτερικό του παπουτσιού, τροφοδότησε τον Ντανίλο ψηλά και ο Πορτογάλος αύξησε το δείκτη του σκορ σε 3-1 με κεφαλιά.

Το άγχος είχε φύγει από τις πλάτες των γηπεδούχων και απολάμβαναν το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Μέσι, Νεϊμάρ και Μπαπέ έκαναν επίδειξη τεχνικής κατάρτισης στο γήπεδο και το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο αν ο Μέσι και ο Νεϊμάρ δεν αστοχούσαν από πλεονεκτική θέση στο 75ο και 79ο λεπτό αντίστοιχα.

Το χορό των χαμένων ευκαιριών συνέχισε και ο Ντι Μαρία μετά από την αποτυχημένη του προσπάθεια να κρεμάσει τον Μπερναντόνι. Η Σεν Ετιέν από τη μεριά της έχασε τις έχασε δικές της ευκαιρίες να μειώσει στο σκορ αλλά τα τελειώματα των φιλοξενούμενων ήταν απογοητευτικά. Έτσι, έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 3-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ