ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ρόι Κιν έχει βρει τον ιδανικό προπονητή για τη Γιουνάιτεντ

Ο παλαίμαχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, θεωρεί ότι ο Ντιέγκο Σιμεόν είναι ο ιδανικό προπονητής για τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Ρόι Κιν έχει βρει τον ιδανικό προπονητή για τη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μία καταστροφική χρονιά φέτος. Έχει χάσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει οποιονδήποτε εγχώριο τίτλο ενώ μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. Μέσα στη χρονιά απολύθηκε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος θεωρήθηκε ότι είχε πιάσει το ταβάνι του. Στη θέση του ήρθε ο Ράλφ Ράνγκνικ. Ένας άνθρωπος που τα τελευταία 10 χρόνια δούλεψε πολύ περισσότερο ως τεχνικός διευθυντής παρά ως προπονητής.

Έτσι, τα αγωνιστικά προβλήματα αλλά και τα ζητήματα πειθαρχίας παραμένουν στην επιφάνεια. Το υλικό είναι καλό αλλά λείπει ιδανική συνταγή για να παντρέψει όλα τα συστατικά σε ένα καλό τελικό προϊόν.

Ο παλαίμαχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, μιλώντας στο The Overlap Live, θεωρεί ότι ο άνθρωπος που θα μεταμορφώσει τη Γιουνάιτεντ είναι ο νυν τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Ίσως ο Σιμεόνε, είναι ο σωστός χαρακτήρας. Περνάει μια δύσκολη περίοδο με την Ατλέτικο. Πηγαίνετε να αποκτήσετε τον Σιμεόνε, είναι ένας μεγάλος χαρακτήρας. Έχει κάνει σπουδαία πράγματα. Είναι σπουδαίος χαρακτήρας, μεγάλη προσωπικότητα. Δεν αστειεύεται με τους παίκτες. Ίσως κάποιος σαν αυτόν αν έρθει στην ομάδα, θα μπορούσε να λειτουργήσει. Μπορεί σύντομα να αλλάξει. Δεν νομίζω ότι είναι όλα καταστροφικά, υπάρχουν ακόμα καλά πράγματα που συμβαίνουν στη Γιουνάιτεντ, αλλά πρέπει να πάρουν τον προπονητή. Αν ο προπονητής δεν είναι ο σωστός τότε τα υπόλοιπα θα καταρρεύσουν» είπε χαρακτηριστικά.

Σιμεόνε

Πόσο πιθανή είναι η άφιξη Σιμεόνε στο «Ολντ Τράφορντ»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει ξοδέψει την τελευταία δεκαετία στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε αυτό το διάστημα έχει αλλάξει την ιστορία της ομάδας, κατακτώντας 8 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων 2 Πρωταθλημάτων Ισπανίας. Παράλληλα, έχει οδηγήσει το σύλλογο σε 2 τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 51χρονος έχει συμβόλαιο με το σύλλογο μέχρι το 2024. Ωστόσο, η φετινή χρονιά εξελίσσεται με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Η Ατλέτικο διεκδικεί μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ ενώ κινδυνεύει να χάσει το τρένο της τετράδας.

Φήμες τον έχουν συνδέσει με μία αποχώρησή του από το «Γουάντα Μετροππολιτάνο» το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο, αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την πορεία της ομάδας στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τη Γιουνάιτεντ, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Ισπανία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ