ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ο Ζλάταν δίνει όρκο απόσυρσης με μία μόνο προϋπόθεση!

Ο τραυματίας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μιλά για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ενεργό δράση, εκφράζοντας την αφοσίωσή του στη Μίλαν.

Ο Ζλάταν δίνει όρκο απόσυρσης με μία μόνο προϋπόθεση!

Διανύει το 41ο έτος της ηλικίας του, όντας «θηρίο στο κλουβί» λόγω τραυματισμού. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι εκτός αγωνιστικής δράσης τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας προβλημάτων στον αχίλλειο τένοντα. Το θέμα αυτό τον είχε κρατήσει μακριά από τα παιχνίδια και στην αρχή της σεζόν. Ο Σουηδός σούπερ σταρ της Μίλαν είναι αφοσιωμένος στην ομάδα του διανύοντας τη δεύτερη θητεία του στο «Σαν Σίρο».

Οι «ροσονέρι» παραμένουν χωρίς τίτλο από το 2016, γεγονός που δεν συνάδει με την τεράστια ιστορία της. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά είχε κατακτήσει το Σούπερ Καπ Ιταλίας σε βάρος της Γιουβέντους. Αλλά, δεν είχε σηκώσει ούτε το πρωτάθλημα, ούτε το Κύπελλο. Η Γιούβε είχε κατακτήσει το νταμπλ και η Μίλαν έπαιξε ως φιναλίστ του Κυπέλλου Ιταλίας και σήκωσε την κούπα στα πέναλτι.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από την πλευρά του υποσχέθηκε ότι δεν θα κρεμάσει τα παπούτσια του μέχρι να τερματίσει το αρνητικό σερί της Μίλαν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ζλάταν

Ο Σουηδός φορ διανύει για τα καλά την τρίτη δεκαετία μιας επαγγελματικής καριέρας. Μιας καριέρας που έχει φέρει πάνω από 570 γκολ για σύλλογο και χώρα. Καθώς και αμέτρητες διακρίσεις με πολλούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Ωστόσο, η ηλικία φαίνεται στον Ιμπραΐμοβιτς και ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα με τον αχίλλειο τένοντα τον έχει περιορίσει σε μόλις 19 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν.

Παρόλα αυτά, ο Ζλάταν  παραμένει μια υπολογίσιμη δύναμη όταν είναι πλήρως σε φόρμα και έχει σημειώσει οκτώ γκολ σε 15 αγώνες της Serie A. Ο Ιμπραΐμοβιτς -που δεν αμφιβάλλει ποτέ για τις ικανότητές του- πιστεύει ότι έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει στο κορυφαίο επίπεδο και υποσχέθηκε ότι δεν θα αποσυρθεί μέχρι να φέρει πίσω τα ασημικά στους «ροσονέρι».

Η δήλωση του Ζλάταν:

«Το μέλλον μου είναι το ποδόσφαιρο, ο κόσμος μου είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι απογοητευμένος που δεν μπορώ να παίξω αυτή τη στιγμή, αυτό με πονάει πολύ, ειδικά όταν η ομάδα πάει καλά. Θέλω να είμαι εκεί και να βοηθήσω τη Μίλαν, έχουμε κάνει σπουδαία πράγματα από τότε που ήρθα και τώρα μας λείπει μόνο ένα πράγμα. Ένα τρόπαιο. Παλεύουμε για να το πετύχουμε, δεν θα τα παρατήσω μέχρι να κερδίσω κάτι με αυτή την ομάδα της Μίλαν». Να σημειωθεί πως το 2011 κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας είχε σηκώσει το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ Ιταλίας. Αυτά είναι τα μοναδικά τρόπαιά του με τη φανέλα της Μίλαν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ