ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ο Γκάμπριελ επιβεβαίωσε τη ρήξη Ομπαμεγιάνγκ με τον Αρτέτα

Ο στόπερ της Άρσεναλ, Γκάμπριελ Μαγκαλάες, ανέφερε τα αίτια της εξόδου του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από τους «κανονιέρηδες»

Ο Γκάμπριελ επιβεβαίωσε τη ρήξη Ομπαμεγιάνγκ με τον Αρτέτα

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ φαίνεται ότι επανέρχεται στα καλύτερά του μετά τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα. Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν ήταν καταστροφικό για εκείνον, καθώς η επαφή του με τα δίχτυα ήταν εξαιρετικά αραιή. Σαν να μην έφτανε η φτωχή του φόρμα, ήρθαν κάποια πειθαρχικά περιστατικά να χαλάσουν τις σχέσεις του με τον Αρτέτα. Ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός, άλλωστε έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι οι σχέσεις του με τον Γκαμπονέζο προς το τέλος της κοινής τους θητείας δεν ήταν οι καλύτερες.

«Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για όλα όσα έχει κάνει για το σύλλογο ο Όμπα και τη συνεισφορά του από τότε που ήμουν εδώ. Έτσι όπως βλέπω εγώ τα πράγματα, σε αυτή τη σχέση μας εγώ είμαι η λύση και όχι το πρόβλημα. Εκείνος βέβαια έχει τη γνώμη του και θα πρέπει να το σεβαστούμε αυτό» είχε αναφέρει με νόημα. Ομπαμεγιάνγκ

Ο Γκάμπριελ επιβεβαίωσε τη ρήξη Ομπαμεγιάνγκ- Αρτέτα

Τη ρήξη ανάμεσα στις πλευρές επιβεβαίωσε και ο στόπερ της Άρσεναλ, Γκάμπριελ Μαγκαλάες, μετά από σχετική ερώτηση για τον Ομαμεγιάνγκ.

«Ο Ομπαμεγιάνγκ είναι στην καρδιά μου, όλοι τον θέλαμε στην Άρσεναλ. Είναι (η έξοδός του) κάτι που συνέβη μεταξύ του ίδιου και του προπονητικού επιτελείου, οι άλλοι παίκτες δεν συμμετείχαν σε αυτό. Του είπα αντίο πριν φύγει. Ελπίζω να περάσει καλά στη Μπαρτσελόνα. Είναι ένας καλός άνθρωπος με μεγάλη καρδιά και τον αγαπώ πολύ» είπε στο Ohmygoal , σύμφωνα με το Football London.

Ας σημειωθεί ότι και ο ίδιος ο Ομπαμεγιάνγκ είχε επιβεβαιώσει τη ρήξη που είχε επέλθει στις σχέσεις του με τον Αρτέτα. Ερωτηθείς αν το πρόβλημα ήταν μόνο με τον Αρτέτα, είχα αναφέρει στο πρόσφατο παρελθόν: «Ναι, νομίζω ότι ήταν μόνο με αυτόν. Δεν μπορώ να πω πολλά, δεν ήταν ευχαριστημένος, έμεινα ήρεμος και τέλος».

Μετά την μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα, πάντως, ο 32χρονος έχει βγάλει τον καλύτερο του εαυτό. Ενδεικτικό είναι ότι στην Άρσεναλ μέτρησε μόλις 4 γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ ενώ με τη Μπαρτσελόνα έχει ήδη προλάβει να ξεπεράσει αυτό τον αριθμό τερμάτων. Συγκεκριμένα, μετράει 5 γκολ σε 6 παιχνίδια. Ένα τέρμα, δηλαδή κάθε 77 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ