Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν έσπασε το δίδυμο της Αταλάντα!
Ιταλία

Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν έσπασε το δίδυμο της Αταλάντα!

Οι δύο Σλάβοι της Αταλάντα, Αλεξέι Μιράντσουκ και Ρουσλάν Μαλινόφσκι, παραμένουν πολύ κοντά παρά την κρίση που διανύουν οι χώρες τους

01.03.2022 | 00:28

Μια ιδιαίτερη σχέση συνεχίζουν να διατηρούν στην Αταλάντα Αλεξέι Μιράντσουκ και Ρουσλάν Μαλινόφσκι, παρά τον πόλεμο στην Ουκρανία. Οι δύο ποδοσφαιριστές δίνουν το καλό παράδειγμα, δείχνοντας πως Ρωσία και Ουκρανία έχουν περισσότερα να ενώσουν παρά να χωρίσουν.

Μια γροθιά όλοι στην Αταλάντα, στηρίζουν τον Μαλινόφσκι!

Με κάθε πιθανό τρόπο έχουν προσπαθήσει να στηρίξουν τον Ρουσλάν Μαλινόφσκι οι συμπαίκτες του στην Αταλάντα. Ο Ουκρανός μέσος περνά όπως και όλοι οι συμπατριώτες του δύσκολες ώρες, με τη χώρα του να έχει κληθεί να αντιμετωπίσει εισβολή. Παρόλα αυτά, ο ίδιος κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί να παραμείνει συγκεντρωμένος στους στόχους του.

Μια ιδιαίτερη αναφορά όμως χρειάζεται να γίνει για τη σχέση του με τον Αλεξέι Μιράντσουκ. Ο Ρώσος μέσος ήταν ένας από τους πρώτους που έσπευσε να αγκαλιάσει τον συμπαίκτη του, μετά την είδηση της εισβολής στην πατρίδα του. Όπως αποκάλυψε ο Ματέο Πεσίνα, η σχέση των δύο παικτών είναι ακριβώς αυτή που θα έπρεπε να είναι, παραμένοντας ανεπηρέαστη από την τραγική είδηση του πολέμου.

Παρόμοια σχόλια έκανε και στο «DAZN» o παλαίμαχος παίκτης της Αταλάντα, Ουμπέρτο Μαριάνο. «Είναι η φιλία δύο αγοριών που μοιράζονται παρόμοιες κουλτούρες. Ρωσία και Ουκρανία θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι σχεδόν μια χώρα. Η φιλία αυτών των δύο είναι παράδειγμα για το πως θα έπρεπε να είναι τα πράγματα σε γενικότερο επίπεδο».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version