ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ποια αποχώρηση; Ο Μέσι μένει στην Παρί… μέχρι τέλους!

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως έχει αποφασίσει να τιμήσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν και να μείνει εκεί τουλάχιστον ως το 2023, παρά τη σκληρή κριτική που δέχεται από τα γαλλικά Μέσα.

Ποια αποχώρηση; Ο Μέσι μένει στην Παρί… μέχρι τέλους!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι ήταν πρωταγωνιστής σ’ ένα τεράστιο τέλος εποχής. Κι αυτό γιατί αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια. Μια αποχώρηση που ελάχιστοι περίμεναν, εκείνο το διάστημα. Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός άσος είχε συμφωνήσει με τους «μπλαουγκράνα» για να ανανεώσει ξανά το συμβόλαιο του. Ωστόσο, η δυσμενής οικονομική κατάσταση των Καταλανών, σε συνδυασμό με το Financial Fair Play της La Liga δεν τους επέτρεψαν να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία. Έτσι, ο 34χρονος κίνησε γι’ άλλες… πολιτείες και συγκεκριμένα την Παρί Σεν Ζερμέν, όντας η απόλυτη μεταγραφική της κίνηση προς τη δημιουργία μιας… Dream Team.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, τα πράγματα στη Γαλλία δεν έχουν κυλήσει και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Μέσι. Ο Αργεντινός άσος, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν, δυσκολευόταν να βρει τα πατήματα του. Κάτι λογικό αν αναλογιστεί κανείς την αλλαγή ομάδας και στυλ παιχνιδιού έπειτα από 17 χρόνια. Μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν τον έμπειρο άσο να σκέφτεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τους Παριζιάνους. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο 34χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει τέτοιες σκέψεις και θέλει να μείνει στην γαλλική ομάδα τουλάχιστον ως το 2023, όταν και λήγει το συμβόλαιο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μέσι

Ο Μέσι έχει θέσει ως στόχο το Champions League

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Μέσι όντως δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο του διάστημα στην ομάδα. Ωστόσο, σταδιακά έχει αρχίσει να βρίσκει τους ρυθμούς του και να συνηθίζει στη νέα καθημερινότητα. Κάτι στο οποίο παίζουν ρόλο και οι φίλοι του Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, Παρέδες και Βεράτι, που τον έχουν βάλει περισσότερο στο κλίμα. Την ίδια στιγμή και η ύπαρξη του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στον πάγκο της ομάδας τον έχει βοηθήσει αρκετά. Παρότι η σχέση τους δεν ξεκίνησε καλά, ο συμπατριώτης του τεχνικός προσπαθεί να τον βοηθήσει με κάθε τρόπο για να «κολλήσει» στο πλάνο της ομάδας και να βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Παράλληλα, ο Μέσι αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκεται και με τον Κίλιαν Μπαπέ μέσα στο γήπεδο. Οι συνεργασίες τους πλέον αρχίζουν να βγαίνουν με μεγαλύτερη άνεση κι αυτά δεν είναι καλά νέα για καμία αντίπαλη άμυνα. Πάντως, ο Αργεντινός άσος έχει αρκετά παράπονα για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τα γαλλικά Μέσα. Κι αυτό γιατί θεωρεί ότι δέχεται ιδιαίτερα «σκληρή» κριτική, ακόμα κι όταν ο ίδιος δεν έχει κάνει κακή εμφάνιση. Γι’ αυτό και μίλησε σε ανθρώπους της Παρί για να τους εκφράσει τις σκέψεις του. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ίδιος έχει θέσει ως στόχο το Champions League, ο τελικός του οποίου θα γίνει στην έδρα των Παριζιάνων κι εκεί έχει στρέψει την προσοχή του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ