Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το «φάντασμα» του Κριστιάνο έχει… ξενερώσει τον Ράνγκνικ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το «φάντασμα» του Κριστιάνο έχει… ξενερώσει τον Ράνγκνικ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο το τελευταίο διάστημα και ο Ραλφ Ράνγκνικ φέρεται να έχει αρχίσει να χάνει την πίστη του στις ηγετικές του ικανότητες.

01.03.2022 | 16:38

Το καλοκαίρι που πέρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 12 χρόνια μετά την φυγή του. Μια κίνηση που όταν συνέβη προξένησε έκπληξη στον περισσότερο κόσμο. Κι αυτό γιατί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έμοιαζε πως θα μείνει και τη φετινή σεζόν στη Γιουβέντους. Ακόμα, όμως, κι όταν έγινε φανερό ότι θα αποχωρούσε, έφτασε πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βγήκε μπροστά και μ’ ένα τηλεφώνημα του έκανε τον 37χρονο άσο ν’ αλλάξει γνώμη και να γίνει ξανά «κόκκινος διάβολος».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Κριστιάνο γύρισε με στόχο να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή και το ξεκίνημα ήταν ονειρικό. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έβρισκε σταθερά δίχτυα, δίνοντας νίκες και βαθμούς στη Γιουνάιτεντ. Σταδιακά, όμως, τόσο η δική του απόδοση όσο και της ομάδας έπεσαν αισθητά. Μάλιστα, ο 37χρονος άσος μετράει μόλις ένα γκολ στα τελευταία δέκα του παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό, σύμφωνα με την «Manchester Evening News» έχει κάνει τον προπονητή της αγγλικής ομάδας, Ραλφ Ράνγκνικ να χάσει την πίστη του στις ηγετικές ικανότητες του έμπειρου άσου.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο λόγος που ο Ράνγκνικ βάζει ακόμα τον Κριστιάνο

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Γερμανός έχει απογοητευτεί πλήρως από την εικόνα του Κριστιάνο στα τελευταία ματς. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, πέραν του ότι δε σκοράρει, μοιάζει συνολικά να είναι μια «σκιά» του εαυτού του. Κι αυτό έχει κάνει τον Ράνγκνικ να έχει αρκετές επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορεί ο 37χρονος να ηγηθεί τελικά της επιθετικής γραμμής της Γιουνάιτεντ τόσο στη συνέχεια της σεζόν, όσο κυρίως του χρόνου.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Κριστιάνο χρησιμοποιείται πλέον επειδή η επιθετική γραμμή των «κόκκινων διαβόλων» έχει αρκετές απουσίες, αλλά και πολύ ντεφορμέ παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Έντινσον Καβάνι που θα μπορούσε να πάρει χρόνο συμμετοχής βρίσκεται εκτός, ενώ ο Μέισον Γκρίνγουντ είναι εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας, λόγω των μπλεξιμάτων του με τον νόμο. Την ίδια στιγμή ο Μάρκους Ράσφορντ, που επίσης θα μπορούσε να αγωνιστεί στην κορυφή κάνει μια τραγική σεζόν. Κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι μετράει μόλις 5 γκολ σε 23 ματς.

Πάντως, ο Ράγκνικ, που τη νέα σεζόν θα είναι τεχνικός σύμβουλος της ομάδας με δηλώσεις του είχε αναφερθεί στην ανάγκη απόκτησης ενός νεαρού επιθετικού. Άλλωστε, το μέλλον του Κριστιάνο στη Γιουνάιτεντ έτσι κι αλλιώς δεν είναι δεδομένο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν μοιάζει να διασκεδάζει την επιστροφή του, ενώ πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η αποχώρηση του αν η ομάδα μείνει εκτός Champions League. Όπως και να έχει το κλίμα γύρω από τον 37χρονο άσο είναι αρκετά τεταμένο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version