ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Έσπασε τη σιωπή του ο Τζούμπα – Επιτέθηκε σε Μικολένκο και Γιαρμολένκο

Ο αρχηγός της εθνικής Ρωσίας, Αρτέμ Τζούμπα, έσπασε τη σιωπή του για τον πόλεμο στην Ουκρανία, απαντώντας στις κατηγορίες Ουκρανών παικτών.

Έσπασε τη σιωπή του ο Τζούμπα – Επιτέθηκε σε Μικολένκο και Γιαρμολένκο

Ο αρχηγός της εθνικής Ρωσίας, Αρτέμ Τζούμπα, έσπασε τη σιωπή του για τον πόλεμο στην Ουκρανία, απαντώντας στις κατηγορίες Ουκρανών παικτών.

Με ανάρτησή του στο instagram, ο στράικερ της Ζενίτ, Αρτέμ Τζούμπα, απάντησε στις κατηγορίες των Ζιντσένκο και Γιαρμολένκο για την παθητική στάση των Ρώσων ποδοσφαιριστών αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ειδικότερα, ο αμυντικός της Έβερτον Βίταλι Μικολένκο είχε αποκαλέσει τον Τζούμπα «σιωπηλή πουτ@ν@» ενώ χαρακτήρισε «σκ@τοκέφ@λους» τους συμπαίκτες του στην εθνική Ρωσίας, επειδή δεν έχουν καταδικάσει τον πόλεμο. Πρόσθεσε ότι «εσύ και τα παιδιά σου θα περάσετε τη ζωή σας σε ένα μπουντρούμι».

Από την πλευρά, του ο Τζούμπα χαρακτήρισε ως «τρομακτικό πράγμα» τον πόλεμο. Ωστόσο, δεν καταδίκασε τις επιθετικές ενέργειες της Ρωσίας. Παράλληλα, δήλωσε περήφανος που είναι Ρώσος και επιτέθηκε στους Ουκρανούς ποδοσφαιριστές που μένουν άπραγοι στις βίλες τους.

Τα αναλυτικά λόγια του Αρτέμ Τζιούμπα:

«Μέχρι πρόσφατα, δεν ήθελα να μιλήσω για το θέμα των γεγονότων στην Ουκρανία. Δεν ήθελα, όχι επειδή φοβάμαι, αλλά επειδή δεν είμαι ειδικός στην πολιτική, δεν ενεπλάκη ποτέ σε αυτόν και δεν είχα σκοπό (σε αντίθεση με έναν μεγάλο αριθμό πολιτικών επιστημόνων και λοιμωξιολόγων που εμφανίστηκαν πρόσφατα στο Ιντερνετ). Αλλά όπως όλοι, έχω τη δική μου άποψη.

Επειδή με ελκύει αυτό το θέμα από όλες τις πλευρές, θα την εκφράσω. Είμαι ενάντια σε κάθε πόλεμο. Ο πόλεμος είναι τρομακτικός. Είμαι όμως και ενάντια στην ανθρώπινη επιθετικότητα και μίσος, που καθημερινά αποκτά κάποιες υπερβατικές διαστάσεις.

Είμαι κατά των διακρίσεων λόγω εθνικότητας. Δεν ντρέπομαι που είμαι Ρώσος. Είμαι περήφανος που είμαι Ρώσος. Και δεν καταλαβαίνω γιατί οι αθλητές πρέπει να υποφέρουν τώρα.

Είμαι κατά των δύο μέτρων και δύο σταθμών. Γιατί όλοι φώναζαν πάντα για τον αθλητισμό να μείνει εκτός πολιτικής, αλλά με την πρώτη ευκαιρία, όταν πρόκειται για τη Ρωσία, αυτή η αρχή ξεχνιέται εντελώς;

Επαναλαμβάνω ότι ο πόλεμος είναι τρομακτικός. Σε αγχωτικές καταστάσεις, οι άνθρωποι δείχνουν την αλήθεια τους, μερικές φορές αυτή είναι αρνητική. Πόσος θυμός, βρωμιά και χολή έχει ξεχυθεί τώρα σε όλους τους Ρώσους, ανεξάρτητα από τη θέση και το επάγγελμά τους.

Αυτοί οι χιλιάδες άνθρωποι που γράφουν βρισιές και απειλές – συμμορφωθείτε! Είναι διπλά περίεργο να ακούς όλα αυτά από ανθρώπους στους οποίους η Ρωσία έχει δώσει πάρα πολλά στη ζωή τους. Όλα αυτά δημιουργούν μόνο περισσότερη αρνητικότητα. Ο πόλεμος θα τελειώσει, αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις θα παραμείνουν. Και θα είναι αδύνατο να επανέλθουν. Να το θυμάστε.

ΥΓ. Και σε κάποιους συναδέλφους που κάθονται στις βίλες τους στην Αγγλία και λένε άσχημα πράγματα: αυτό δεν μπορεί να μας προσβάλει, τα καταλαβαίνουμε όλα! Ειρήνη και καλοσύνη σε όλους!» κατέληξε. Τζούμπα

Τι είχαν πει Γιαρμολένκο και Ζιντσένκο

Πριν από λίγες ώρες, ο άσος της Γουέστ Χαμ, Αντρέι Γιαρμολένκο, είχε επιτεθεί προς τους Ρώσους ποδοσφαιριστές για την παθητική τους στάση στις εξελίξεις. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέφερε τα εξής:

«Είμαι ο Αντρέι Γιαρμολένκο, Ουκρανός διεθνής. Γεννήθηκα στην Αγία Πετρούπολη, αλλά μεγάλωσα στην Ουκρανία και θεωρώ τον εαυτό μου 100% Ουκρανό», τόνισε αρχικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Γουέστ Χαμ και πρόσθεσε: «Εχω μια ερώτηση για τους Ρώσους παίκτες. Ρε παιδιά, γιατί κάθεστε σαν χαζοί και δεν λέτε τίποτα; Στην χώρα μου σκοτώνουν ανθρώπους, σκοτώνουν γυναίκες, σκοτώνουν μητέρες, σκοτώνουν τα παιδιά μας. Αλλά δεν λέτε τίποτε, δεν σχολιάζετε… Πείτε μου, σας παρακαλώ, τι θα γίνει εάν όλοι μαζί, δείξετε στον κόσμο τι πραγματικά συμβαίνει στην χώρα μου; Ξέρω πολλούς από εσάς και όλοι μου είπατε πως “δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό και ότι ο πρόεδρός σας δεν φέρεται σωστά”. Λοιπόν παιδιά, έχετε επιρροή στους ανθρώπους, δείξτε το. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας! Δόξα στην Ουκρανία».

Είχε προηγηθεί η οργισμένη τοποθέτηση κατά του Βλάντιμιρ Πούτιν από τον αριστερό μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Ολεξάντρ Ζιντσένκο.

«Δεν μπορώ να μείνω να κοιτάζω όσα γίνονται δίχως να μιλάω, τη στιγμή που όλος ο πολιτισμένος κόσμος ενδιαφέρεται για την πατρίδα μου» ανέφερε και στο ποστάρισμά του είχε βάλει μια φωτογραφία του Πούτιν και έγραφε: «Ελπίζω να πεθάνεις με τον χειρότερο τρόπο, κάθαρμα!»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ