ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ ρίχνει κλεφτές… ματιές στον Αντσελότι!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή για το καλοκαίρι και το όνομα του Κάρλο Αντσελότι έπεσε στο «τραπέζι» κι εξετάζεται σοβαρά.

Η Γιουνάιτεντ ρίχνει κλεφτές… ματιές στον Αντσελότι!

Η φετινή σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εξελιχθεί με έναν αρκετά άσχημο τρόπο. Ειδικά, αν σκεφτεί κανείς τα όνειρα με τα οποία ξεκίνησε μπορεί να καταλάβει τον λόγο. Βλέπετε, η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο και οι μεταγραφές των Ραφαέλ Βαράν και Τζέιντον Σάντσο άφησαν τεράστιες υποσχέσεις. Ωστόσο, η αγωνιστική εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» δεν ήταν καθόλου καλή. Αυτό, άλλωστε, αποτέλεσε και τον βασικό λόγο που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο τους. Ο Ραλφ Ράνγκνικ τον αντικατέστησε και δημιούργησε μια πιο σκληροτράχηλη ομάδα, αλλά λίγα πράγματα άλλαξαν ουσιαστικά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, η Γιουνάιτεντ που ξεκίνησε με όνειρα μέχρι και για την κατάκτηση του τίτλου είναι τέταρτη στην Premier League, μόλις στο +2 από Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ, με τη δεύτερη να έχει τρία ματς λιγότερα. Την ίδια στιγμή οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν να «χτίσουν» ουσιαστικά και την επόμενη σεζόν του συλλόγου, αρχής γενομένης από την εύρεση προπονητή. Εξάλλου, ο Ράνγκνικ ανέλαβε ως υπηρεσιακός για φέτος, ενώ στη συνέχεια θα έχει συμβουλευτικό ρόλο. Οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου συνεχίζουν την αναζήτηση τους και οι «Times» με αποκλειστικό δημοσίευμα τους αναφέρουν πως η περίπτωση του Κάρλο Αντσελότι έχει προταθεί κι εξετάζεται σοβαρά.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Αντσελότι

Το ντόμινο Ποκετίνο-Αντσελότι και η στάση αναμονής της Γιουνάιτεντ

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, ο πρώτος στόχος της Γιουνάιτεντ παραμένει σταθερά ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ωστόσο, εφόσον ο Αργεντινός τεχνικός δεν αναλάβει τους «κόκκινους διαβόλους», τότε θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν την πόρτα του Ιταλού. Βέβαια, ο έμπειρος προπονητής είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ωστόσο, ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για το μέλλον του.

Αυτό περιμένει να δει και η Γιουνάιτεντ, αφού στο συγκεκριμένο ζευγάρι προπονούν οι δύο πρώτοι προπονητικοί της στόχοι. Οπότε για τους «κόκκινους διαβόλους» το ποιος από τους δύο θα αποκλειστεί ενδέχεται να αποτελέσει μια ευκαιρία. Από τη μια ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει δείξει ενδιαφέρον για την θέση, αλλά δεν αποκλείεται αν αποκλείσει τη Ρεάλ να βρεθεί και στο δικό της στόχαστρο, εφόσον αποχωρήσει ο Αντσελότι. Την ίδια στιγμή οι «κόκκινοι διάβολοι» κοιτούν την περίπτωση του Ιταλού από νωρίς για να κινηθούν γρήγορα, εφόσον συμβεί αυτό. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν αποκλείεται να γίνει ένα μεγάλο… ντόμινο με τις δουλειές στους τρεις αυτούς πάγκους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ