ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μάρκο Ρόις έχει κεντράρει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του!
Ντέκο και Τσάβι ονειρεύονται το ιδανικό 6αρι για την Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης vs Τόμας Τούχελ: Η παράδοση προμηνύει… μακρά νύχτα (stats)
Πογέτ: «Τεχνίτης ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, άλλο είναι αυτό που του λείπει»
To άκρως δελεαστικό μπόνους που τάζει ο Πέρεθ σε κάθε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης
H Λίβερπουλ «κάηκε» αλλά το Νησί επιμένει στην έλευση του Αμορίμ
Η Ντόρτμουντ στον τελικό και οι Βεστφαλοί… στην νοσοκόμα τους (pics)
Η γκριμάτσα του Μπαπέ όταν τον ρώτησαν για το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν (vid)
Μπαρτσελόνα: «Μαγειρεύει» από τώρα για το 2025 με συνταγή από το Παρίσι
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ο Ράμος θέλει σαν… τρελός να παίξει κόντρα στη Ρεάλ!

Ο Σέρχιο Ράμος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», θέλοντας να βοηθήσει την Παρί Σεν Ζερμέν να πάρει την πρόκριση.

Ο Ράμος θέλει σαν… τρελός να παίξει κόντρα στη Ρεάλ!

Μόλις το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Σέρχιο Ράμος αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια. Ο Ισπανός στόπερ έγινε αρχηγός και θρύλος της «βασίλισσας», οπότε η αποχώρηση του σήμανε ένα τεράστιο τέλος εποχής. Πάντως, για αρκετούς μήνες την περασμένη σεζόν οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο, μια μεταξύ τους συμφωνία δεν επήλθε ποτέ κι ο έμπειρος άσος αποχώρησε με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν. Φυσικά, οι Παριζιάνοι χρειάστηκε να δώσουν μια σκληρή «μάχη» για εκείνον, αφού ουκ ολίγες κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες έριζαν για την απόκτηση του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, οι πρώτοι μήνες του Ράμος στη γαλλική πρωτεύουσα εξελίσσονται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ο Ισπανός στόπερ έχει αντιμετωπίσει ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών, τα οποία ξεκίνησαν ήδη από την περσινή σεζόν. Γι’ αυτό και φέτος έχει περιοριστεί σε μόλις πέντε συμμετοχές με τους Παριζιάνους, όντας εκ νέου εκτός δράσης από τα τέλη Ιανουαρίου. Αυτός ήταν και ο λόγος που έχασε την πρώτη «μάχη» κόντρα στην πρώην ομάδα του τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Champions League. Μάλιστα, ο ίδιος αναμενόταν να χάσει και τη ρεβάνς. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Parisien», ρεπορτάζ της οποίας επικαλείται η «AS», ο ίδιος κάνει τα αδύνατα δυνατά γιατί θέλει να παίξει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ράμος

Αν προπονηθεί ο Ράμος τότε θα πάει Μαδρίτη

Όπως τονίζει το δημοσίευμα ο Ράμος δουλεύει όλο αυτό το διάστημα πολύ σκληρά για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Κι αυτό γιατί θέλει να βρεθεί τουλάχιστον στην αποστολή για το ματς με την «βασίλισσα», επιστρέφοντας στην Μαδρίτη έστω και ως αντίπαλος. Μάλιστα, το γαλλικό Μέσο τονίζει πως αν επιστρέψει στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, τότε ενδέχεται να προλάβει την αναμέτρηση.

Βέβαια, ο Ράμος είναι δεδομένα εκτός από το ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Νις το Σάββατο (5/3). Παράλληλα, στις τάξεις της Παρί είναι πιο αγχωμένοι με την κατάσταση του Ασράφ Χακίμι. Ο Μαροκινός μπακ τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα και θα είναι επίσης εκτός από το ματς με την ομάδα της Νίκαιας. Ωστόσο, η απουσία του γίνεται με γνώμονα να προλάβει την αναμέτρηση με την Ρεάλ. Από εκεί και πέρα το αν κι ο Ράμος θα βρίσκεται στην αποστολή των Παριζιάνων για την αναμέτρηση θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ