ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Τακούμι Μιναμίνο είναι παίκτης Κυπέλλων – Το εκπληκτικό ρεκόρ του (vid)

O Τακούμι Μιναμίνο σκόραρε το 7ο φετινό του γκολ σε τουρνουά Κυπέλλου, αποδεικνύοντας ότι σε αυτές τις διοργανώσεις φορμαρίζεται καλύτερα.

Ο Τακούμι Μιναμίνο είναι παίκτης Κυπέλλων – Το εκπληκτικό ρεκόρ του (vid)

Ο Τακούμι Μιναμίνο αποδεικνύεται μία από τις καλύτερες λύσεις που διαθέτει η Λίβερπουλ για το απαραίτητο ροτέισον που χρειάζεται στα Κύπελλα. Ο Ιάπωνας σκόραρε 2 γκολ στην πρόσφατη αναμέτρηση του Fa Cup με αντίπαλο την Νόργουιτς, χαρίζοντας στους «κόκκινους» την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Τα στατιστικά του 27χρονου στα Κύπελλα Αγγλίας μιλάνε από μόνα τους.

Ο Τακουμι Μιναμίνο έχει πάρει 2.038 λεπτά συμμετοχής με τη Λίβερπουλ από τότε πού πήρε μεταγραφή, τον Γενάρη του 2020. Σχεδόν ο μισός χρόνος συμμετοχής του έχει έρθει στο Λιγκ Καπ και στο Fa Cup (986 λεπτά). Σε αυτές τις διοργανώσεις έχει βρει την καλύτερη του φόρμα.

Ειδικότερα, 9 από τα 13 του γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ έχουν έρθει στο Λιγκ Καπ και στο Fa Cup. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο συμπαίκτη του από τότε που έφτασε στο κλαμπ. Για την ακρίβεια είναι παραπάνω από τα διπλάσια από κάθε άλλο παίκτη της Λίβερπουλ.

Φέτος έχει σκοράρει 3 γκολ στο Fa Cup (κόντρα σε Κάρντιφ και Νόργουιτς) και 4 τέρματα στο Λιγκ Καπ (κόντρα σε Νόργουιτς, Πρέστον και Λέστερ). Παράλληλα, έχει πετύχει και 2 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Την περσινή χρονιά σκόραρε 2 γκολ στο Λιγκ Καπ, 1 στο Κομιούνιτι Σιλντ και 1 στην Πρέμιερ Λιγκ.

Συνολικά τη φετινή σεζόν, ο Μιναμίνο μετράει γκολ ή ασίστ κάθε 93 λεπτά. Διόλου άσχημα για έναν παίκτη που δεν είναι βασικός.




Ο Κλοπ αποθέωσε τον Μιναμίνο

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Νόργουιτς, ο Γιούργκεν Κλοπ, έβγαλε το καπέλο στον Ιάπωνα. Αρχικά έκανε λόγο για το καλύτερο του ματς με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν προκάλεσε έκπληξη, καθώς γνωρίζει την ποιότητά του.

«Έκανε τη διαφορά, αλλά δεν εκπλήσσομαι. Ο Τάκι είναι ένας απίστευτος παίκτης. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι που είχε για εμάς. Έπαιξε ένα σούπερ παιχνίδι και ήταν μια συνεχής απειλή, κράτησε όλες τις μπάλες. Φυσούσε πολύ εκεί έξω, οπότε με αυτές τις ψηλές μπάλες, ο τρόπος που τις κατέβασε, τα έκανε πολύ καλά. Χωρίς αυτόν δεν θα ήμασταν στον προημιτελικό, χωρίς αυτόν δεν θα ήμασταν στον τελικό του Carabao Cup. Είναι ένας σούπερ τύπος και είμαι πραγματικά ευχαριστημένος γι 'αυτόν», είπε στο ITV.







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ