ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τούχελ: «Ακόμη δεν έχουμε αντιληφθεί τι συνέβη με τον Αμπράμοβιτς!» (vid)

Ο Τόμας Τούχελ εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον της Τσέλσι, μετά την απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να αποχωρήσει από την ιδιοκτησία του συλλόγου.

Τούχελ: «Ακόμη δεν έχουμε αντιληφθεί τι συνέβη με τον Αμπράμοβιτς!» (vid)

Από την στιγμή που ο Τόμας Τούχελ ανέλαβε την Τσέλσι, τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο για εκείνη. Τον περασμένο Ιανουάριο ο Γερμανός τεχνικός προσλήφθηκε για αντικαταστάτης του Φρανκ Λάμπαρντ, παραλαμβάνοντας μια ιδιαιτέρως ασταθή ομάδα. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος της απόλυσης του Άγγλου θρύλου του συλλόγου από τον πάγκο. Βλέπετε, παρά τις δαπανηρές καλοκαιρινές μεταγραφές «μπλε» δεν έδειχναν καλό πρόσωπο. Ο πρώην προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, κατάφερε σχεδόν με το… καλημέρα να αλλάξει τα πάντα. Οι Λονδρέζοι… μεταλλάχθηκαν σε μια ομάδα με «ατσάλινη» άμυνα κι έφτασαν ως την κατάκτηση του Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η ομάδα του Τούχελ ξεκίνησε και τη φετινή σεζόν με αρκετά όνειρα. Ωστόσο, ειδικά τις τελευταίες ημέρες τα πράγματα έχουν πάρει μια άσχημη τροπή. Αρχικά ήρθε η ήττα από την Λίβερπουλ στον τελικό του Carabao Cup, δηλαδή του πρώτου τροπαίου της σεζόν. Αυτό, όμως, που τάραξε συθέμελα την Τσέλσι ήταν η ανακοίνωση πώλησης της ομάδας από τον ιδιοκτήτη της, Ρόμαν Αμπράμοβιτς μετά από 19 χρόνια, λόγω των «αναταράξεων» από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Όπως είναι λογικό άπαντες στο σύλλογο θορυβήθηκαν με το γεγονός κι ο Γερμανός τεχνικός, μιλώντας στο «SkySports» μετά τη νίκη κόντρα στη Λούτον (3-2) για το Κύπελλο Αγγλίας εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον της ομάδας.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τούχελ

Τούχελ: «Όταν σκέφτομαι την Τσέλσι είναι μόνο με τον Αμπράμοβιτς»

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούχελ ανέφερε πως μέχρ Αι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση προς εκείνον και τους παίκτες. Ωστόσο, εξέφρασε τη σιγουριά του πως αυτό θα γίνει σύντομα, ενώ επισήμανε πως μόνο κάποιο μέλος της διοίκησης μπορεί να αναλύσει καλύτερα την κατάσταση. Τέλος, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως δεν μπορεί να σκεφτεί την Τσέλσι χωρίς την ιδιοκτησία του Αμπράμοβιτς, κάνοντας λόγο για μια τεράστια αλλαγή, ενώ ανέφερε ότι ακόμα δεν έχουν καταφέρει να αντιληφθούν τι συνέβη.

«Δεν γνωρίζω τόσα πολλά όσα μπορεί να πιστεύετε. Είμαι σίγουρος ότι ο σύλλογος θα μιλήσει σε εμένα και τους παίκτες. Δεν μπορούμε ν’ αναλύσουμε την κατάσταση εμείς, μόνο κάποιο μέλος από τη διοίκηση. Όταν σκέφτομαι την Τσέλσι είναι μόνο με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Είναι δύσκολο, είναι τεράστια αλλαγή, αλλά ακόμα δεν το έχουμε αντιληφθεί τι έχει συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούχελ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ