ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Καχύποπτος ο Κούμαν για την αποχώρηση Μέσι και τη μεταγραφή Τόρες

O πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, άφησε αιχμές κατά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα για την αποχώρηση του Μέσι.

Καχύποπτος ο Κούμαν για την αποχώρηση Μέσι και τη μεταγραφή Τόρες

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν μακροημέρευσε στη Μπαρτσελόνα. Από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας το καλοκαίρι του 2020 μέχρι και την απόλυσή του, τον Οκτώβριο του 2021, συνέχεια ακούγονταν φήμες περί αποχώρησής του.

Αυτό δε συνέβη την πρώτη σεζόν, καθώς η κατάκτηση του Κυπέλλου διασκέδασε τις εντυπώσεις. Στη δεύτερη σεζόν του, όμως, η ομάδα δεν απέδιδε καθόλου καλό ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Έτσι, η νέα διοίκηση Λαπόρτα έλυσε τη συνεργασία της με τον Ολλανδό και προσέλαβε τον Τσάβι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ρόναλντ Κούμαν θυμήθηκε τα πεπραγμένα του στη Μπαρτσελόνα. Μεταξύ άλλων άφησε να εννοηθεί ότι κάτι άλλο κρυβόταν πίσω από την αποχώρηση του Μέσι, καθώς του μοιάζει ακατανόητο 6 μήνες μετά η Μπαρτσελόνα να ξόδεψε 55 εκατ. ευρώ για τον Φεράν Τόρες.

«Δέχτηκα την αποχώρηση ορισμένων παικτών λόγω της επιμονής του συλλόγου, ώστε να βάλουν σε τάξη τα οικονομικά τους. Όμως, όταν τους βλέπεις να υπογράφουν [τον Φεράν Τόρες ] για 55 εκατομμύρια ευρώ αμέσως αφού άφησαν τον Λιονέλ Μέσι να φύγει, αναρωτιέσαι αν συνέβαινε κάτι άλλο. Γιατί έπρεπε να φύγει ο Μέσι;», δήλωσε ο Κούμαν στην ολλανδική εφημερίδα Algemeen Dagblad.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Τα καρφιά Κούμαν προς Λαπόρτα

Οι σχέσεις Κούμαν – Λαπόρτα είναι εντελώς ψυχρές μετά την απόλυση του Ολλανδού. Ειδικότερα, ο πρώην προπονητής της Σαουθάμπτον θεωρεί ότι ο Λαπόρτα του είπε ψέματα.

«Δεν θα με δει η Μπαρτσελόνα για πολύ καιρό. Άγνωστο το πότε θα επιστρέψω και αν στον σύλλογο. Με αυτόν τον πρόεδρο δεν μπορώ να προσποιούμαι πως δεν τρέχει τίποτα. Ο Ζοάν Λαπόρτα είναι ξεκάθαρα πως ήθελε να απαλλαγεί από εμένα γιατί δεν βρέθηκα εκεί από δική του επιλογή. Με επέλεξε η προηγούμενη διοίκηση. Αλλά να ξέρετε πως μου είχε πει χιλιάδες φορές πως ο Τσάβι δεν θα ήταν ο επόμενος προπονητής. Έλεγε πως δεν θα κατέληγε σε εκείνον καθώς δεν είχε εμπειρία» ανέφερε χαρακτηριστικά

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ