ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρί Σεν Ζερμέν

Με το μυαλό στη Ρεάλ ο Ποτσετίνο, αλλά προέχει η Νις

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε στη συνέντευξη τύπου για το ματς με τη Νις, ότι η Παρί θα κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει Ρεάλ.

Με το μυαλό στη Ρεάλ ο Ποτσετίνο, αλλά προέχει η Νις

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εξήγησε πως η καλύτερη προετοιμασία ενόψει της ρεβάνς της Τετάρτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League, είναι η Νις. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να αγωνιστεί με πλήρη συγκέντρωση στην αυριανή αναμέτρηση της Ligue 1 στη Νίκαια. Με τον Αργεντινό προπονητή να επισημαίνει πως προέχει η αυριανή (5/3) αναμέτρηση.

«Είναι καλό να αντιμετωπίζεις τη Νις, 3η στη Ligue 1, πριν από τον αγώνα του Champions League εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης; Πρέπει να αποδεχτούμε το πρόγραμμα. Το ξέρουμε από την αρχή της σεζόν. Η Νις είναι μια ομάδα που δεν πρόκειται να μας κάνει τα πράγματα εύκολα, είναι απαιτητική, σε καλή θέση στη βαθμολογία, πολύ ανταγωνιστική. Μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε, να δουλέψουμε φτάνοντας στο επίπεδο που απαιτεί ένας αντίπαλος όπως η Νις, προετοιμάζοντάς πολύ καλά τον αγώνα με τη Ρεάλ. Το σημαντικό παιχνίδι είναι αύριο».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ποτσετίνο

Πάντα σκέφτεται τη Ρεάλ ο Ποτσετίνο

Ο Αργεντινός προπονητής, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κιλιάν Μπαπέ. «Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Η ψυχολογική επίδραση τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στον αντίπαλο είναι ξεκάθαρη. Ξέρουμε όμως ότι μπορεί να συμβεί μία απουσία, για τραυματισμό, αποβολή. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα πιστεύει στη συλλογική δύναμή της. Πέρα από τις ατομικότητες, η συλλογικότητα πρέπει να αντισταθμίζει τις απουσίες», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση για το εάν σκέφτεται το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε: «Το ποδόσφαιρο είναι κάτι δύσκολο να το διαχειριστείς. Πρέπει να δώσουμε τη μέγιστη ενέργειά μας. Το να διατηρήσουμε το προβάδισμά μας και να κερδίσουμε τον αγώνα είναι ένα σημαντικό κίνητρο. Γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο, αν παραμείνεις σε αγωνιστική εγρήγορση, αποφεύγεις πολλά προβλήματα. Ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείς για τον επόμενο αγώνα είναι να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στη Νις».

Σχετικά με την παρουσία του Σέρχιο Ράμος στη Μαδρίτη, είπε: «Θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Σήμερα δεν ήταν με την ομάδα. Ένας παίκτης όπως ο Σέρχιο, ο οποίος ήταν αρχηγός για 17 χρόνια στη Ρεάλ, μπορεί να φέρει την εμπειρία και τις συμβουλές του στους συμπαίκτες του. Γι’ αυτό θα ήταν ωραίο να ήταν εκεί. Είναι μια στιγμή που πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και σε έναν τέτοιο αγώνα μπορεί να μετρήσει και η παραμικρή λεπτομέρεια».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ