ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέλπιστο δώρο της Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ολοένα και πιο κοντά στο… όνειρο για Ζιντάν η Παρί!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται να διατηρεί επαφές με τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν κι έχει αρχίσει να «ψήνεται» ολοένα και περισσότερο για το ενδεχόμενο να την αναλάβει.

Ολοένα και πιο κοντά στο… όνειρο για Ζιντάν η Παρί!

Θεωρείται σχεδόν απίθανο για κάποιον φίλο του ποδοσφαίρου τα τελευταία 25 χρόνια να μην γνωρίζει τον Ζινεντίν Ζιντάν. Κι αυτό γιατί τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής βρέθηκε στο υψηλότερο επίπεδο. Από τη μια ήταν ένας… αρτίστας των γηπέδων, μαγνητίζοντας τα βλέμματα σε όλη του την καριέρα. Από την άλλη, ο Γάλλος αποτέλεσε κι έναν εξαιρετικό τεχνικό, μετρώντας ουκ ολίγες επιτυχίες και σε αυτόν τον τομέα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι μέτρησε τρία συνεχόμενα Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε και τη La Liga την περσινή σεζόν, ολοκληρώνοντας στο τέλος της τη δεύτερη θητεία του στον σύλλογο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Έκτοτε, ο Ζιντάν δεν έχει καθίσει στον πάγκο κάποιας άλλης ομάδας. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως στο διάστημα αυτό «Ζιζού» δεν είχε προτάσεις. Κάθε άλλο μάλιστα, αφού το όνομα του Γάλλου τεχνικού βρέθηκε σε αρκετά σενάρια. Ωστόσο, ο ίδιος περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία/πρόταση για να επιστρέψει. Εσχάτως, το όνομα του έχει ακουστεί για την Παρί Σεν Ζερμέν, αν και ο ίδιος φερόταν να την έχει απορρίψει. Σύμφωνα, όμως, με το «Foot Mercato», ο 49χρονος προπονητής βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Εμίρη Αλ-Τάνι, και δείχνει να «ψήνεται» να αναλάβει τελικά τους Παριζιάνους.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ζιντάν

«Ψήνεται» ο Ζιντάν θέλει και Βενγκέρ τεχνικό διευθυντή η Παρί

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, η θέση του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στον πάγκο της Παρί είναι εξαιρετικά επισφαλής. Κι αυτό γιατί από τη μια η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που επιθυμεί η ηγεσία της, ενώ από την άλλη οι σχέσεις του Αργεντινού τεχνικού με αρκετούς από τους παίκτες του δεν φέρονται να είναι οι καλύτερες δυνατές. Έτσι, οι πιθανότητες να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν είναι ελάχιστες. Με τον Ζιντάν φυσικά να είναι ο υποψήφιος που θέλει ο ιδιοκτήτης του συλλόγου να δει στον πάγκο του.

Βέβαια, ο «Ζιζού» δίσταζε να δεχτεί την πρόταση των Παριζιάνων μέχρι και πρόσφατα. Κι αυτό γιατί είχε στο νου του την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Γαλλίας μετά το Μουντιάλ του Κατάρ. Ωστόσο, η θέση αυτή δεν είναι δεδομένη, αφού στηρίζει εν πολλοίς στην πορεία που θα έχουν οι «τρικολορ» στη διοργάνωση για να φανεί και το μέλλον του Ντιντιέ Ντεσάν. Έτσι, ο Ζιντάν έχει αρχίσει να «ψήνεται» για την προοπτική της Παρί και να κλίνει προς την κατεύθυνση αυτή. Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι Παριζιάνοι ετοιμάζουν κι άλλη μια μεγάλη έκπληξη, αφού προσπαθούν να πάρουν για την θέση του τεχνικού διευθυντή τον Αρσέν Βενγκέρ, δημιουργώντας έτσι ένα σπουδαίο δίδυμο για να «τρέχει» τον αγωνιστικό τομέα της ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ